Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Rural Retreat”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
19 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Husvagn -
2 sovrum, 1 badrum, för 5
Beccles, Suffolk, East Anglia, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 19 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

MikeTestr ...
Bungay, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
40 omdömen
16 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 58 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 augusti 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 22 2018
Hello Mike,
Three of the things 'Annie' is getting well known for are peaceful, tranquil isolation, being well equipped and visits from local wildlife! We are very pleased that you enjoyed the silence, something quite rare these days, and of course the 'welcome basket'! We feel very privileged to live in such an idyllic place and yet have all the amenities of the superb little market town of Bungay less than two miles away.
Thank you so much Mike for your review and I hope you are now enjoying your perfect new home.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Tina B
1 omdöme
Omdömet skrevs 17 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 18 2018
Hello Tina,
Thank you so much for your 5 star review of 'Annie' ! So very pleased you found 'Annie' clean and peaceful and really enjoyed your stay with us. We would love to welcome you and your family back and will be very happy to welcome your friends! Thank you very much Tina for choosing us for your holiday and for leaving 'Annie' so very clean & tidy. Hope to see you again soon.
Lynne
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ahornsblo ...
Great Bardfield, Storbritannien
1 omdöme
Omdömet skrevs 12 maj 2018 för en vistelse i maj 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 14 2018
Hello Andrew, Diane, William & Piper,
Thank you very much for your lovely review of 'Annie' and for choosing us for your Bank Holiday break. We are so pleased you found 'Annie' clean and cosy and that Piper enjoyed the large garden!
We do hope to welcome you back very soon with your daughter and her tent. Let's just hope the weather is as good as it was over the early May bank holiday!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Paul C
Ripley, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
nov 7 2017
Hello Paul and Family,
Thank you so much for your lovely review of 'Annie'. We are so pleased you found your stay with us cosy and relaxing and the peace and quiet made it a fantastic location for you. We are very fortunate indeed to see the night sky in all its glory and enjoy the peace and beauty of the countryside and we just wanted to welcome people here to enjoy those things while staying in 'Annie'. We do hope you will all come back very soon and share them with us again.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 24 2017
Hello Gayle and your lovely Mum!
We were very pleased to welcome you both and sincerely thank you for the stunning review of 'Annie'! We are so pleased that our guests are able to enjoy a relaxing break with us away from it all in the peace and quiet 'Annie' has to offer. We hope you, and your dogs, will come and see us again soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt