Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sista Helgen 😢”

Skanörs Fiskrögeri
Rankad som nr 1 av 13 Restauranger i Skanor
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 34 US$
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Lokal mat, Familjer med barn, Affärsmöten, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

Som vanligt väldigt god mat och dryck. Personalen trevlig och alert.
Tyvärr sista helgen i nuvarande regi.
Lycka till i framtiden.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack 121perr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (161)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 161 omdömen

Omdömet skrevs 10 augusti 2018

Trevlig och bra restaurang med mycket bra råvaror som tillagas med mycket kärlek. Uppläggningarna fantastiskt vackra och mycket smakrik. Alla rätter bra men fisk och skaldjur världsklass.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack MalmoChef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2018 från mobil enhet

En restaurang i den något högre prisklassen, men som är väl värd pengarna och ett besök. Vällagad fiskmeny med generösa portioner, och trevlig service! Man kan även handla med sig en bit god fisk över disk! Rekommenderar ett besök i mysiga Skanörs hamn!

Datum för besöket: juli 2018
Tack G4295JBdanielb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 augusti 2018 från mobil enhet

Kvällsmat tillsammans med goda vänner. Jag åt torskrygg, perfekt tillagad med goda tillbehör, mycket trevligt bemötande av personal, fin atmosfär, både ute- och inneservering. Enda negativa - alldeles för dyrt.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack 864lenaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2018 från mobil enhet

På Rögeriet möts man alltid av leenden. Fin service, alltid perfekt tillagade fisk- och skaldjursrätter. Hög och jämn kvalitet rakt igenom.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack annablommansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Skanörs Fiskrögeri tittade också på

 
Skanor, Skåne län
 
Höllviken, Skåne län
Skanor, Skåne län
 

Besökt Skanörs Fiskrögeri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt