Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat!”
Omdöme om Vänner & Vin

Vänner & Vin
Rankad som nr 2 av 56 Restauranger i Motala
Certificate of Excellence
Beskrivning: Här hittar du ditt lugn i en avkopplande miljö, med stans modernaste inredning inspirerad från Asiatiska lounger. Avnjut vår internationella meny som ni finner här på sidan. Allt gott, Vännerna
Restauranginformation
Beskrivning: Här hittar du ditt lugn i en avkopplande miljö, med stans modernaste inredning inspirerad från Asiatiska lounger. Avnjut vår internationella meny som ni finner här på sidan. Allt gott, Vännerna
Omdömet skrevs 20 augusti 2021 från mobil enhet

Väldigt bra!
Bra restaurang med god mat och trevligt personal. Intressant menu med flera små rätter att välja på.
Vi var der tillsammans med vänner och alla var nöjda och glada.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 406jennyw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (84)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 84 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Wow vilken restaurang!!!!!!!
Trevligt bemötande. Bra service, mer än vad man kan förvänta sig. Väldigt god mat! Goda drinkar. Ingen lång tid att vänta på de man har beställt.
Väl värt att besöka om du är i närheten av Motala.
Ett tips är att boka bord där.

Datum för besöket: juni 2021
Tack halmstadbruden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2021 från mobil enhet

Sonen ville äta här när vi besökte honom i Motala. God mat i mysig miljö som låg bra i pris. Hit kommer vi gärna igen

Datum för besöket: april 2021
1  Tack 611charlottep
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2020

Maten var jättebra. Har testat både lunchen och à la carte. Det som drar ner betyget är att lokalen är ganska stökig och, beroende på plats, ganska tråkig.

Datum för besöket: september 2020
3  Tack TheYeager
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 september 2020 från mobil enhet

Supertrevlig restaurang med vällagad och god mat. Bra viner. Proffsig och riktigt trevlig personal. Och avslutningsvis fräscha och inbjudande toaletter. Rekommenderas!!

Datum för besöket: september 2020
Tack 648birgittal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Vänner & Vin tittade också på

Motala, Östergötlands län
Motala, Östergötlands län
 
Motala, Östergötlands län
 

Besökt Vänner & Vin? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt