Lars L
Limhamn, Sverige

centralt läge, rent och snyggt, trevlig personal

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 juni 2024
litet rum och trång toalett, men läget var bra och frukosten var helt okey. Vänlig och servicemided personal som gjorde att den totala upplevelsen var bra.
Datum för vistelsen: juni 2024
      • Lol.travel
      1.9 km från Best Western Motala Stadshotell
      Visa fler hotell i Motala
      Omdömet skrevs 10 juni 2024 från mobil enhet

Ett litet rum för två, bara en stol och för få krokar att hänga kläder på i hallen.
      Spindelns i hallampan eller om det bara var damm!
      Rummet var väl litet.

Det värsta var toaletten/badrummet.
      Städning ok men kakelfogarna var bruna, mer bruna ner mot golvet.
      En rejäl rengöring är på sin plats.
      Toalettdelen var så trång att man inte kunde sätta sig på holken utan att hålla sig i rören som satt på väggen, alt ta v sig byxorna för att få in tyngdpunkten för att luta sig framåt gick inte för där var väggen!
      Sitta normalt, som jag sitter och lutar armbågarna mot benen var uteslutet, väggen var vägen.
      Gick du på toa efter att någon duschat var ena röret fullt av kondens!

Till höger om toastolen hängde en handdukstork där badlakan för två hängde i huvudet när man sitter på toan.
      Det fanns bara en krok att hänga på och den var för en handduk, inga krokar för badlakan.

Rum 304 är sammantaget under all kritik även om sängarna var ok.

Det blir aldrig mer BW Motala det är redan klart.

Rumstips: OM ni vill bo på BW Motala be att få se rummet innan ni bestämmer er och titta då extra noga på toan utformning!
      Datum för vistelsen: juni 2024
      Tack Christer S
      Omdömet skrevs 13 maj 2024

Klassiskt Stadshotell mitt i centrala Motala vid torget. Rummen var bra med plus för kylskåp, sängar och tv. Tyvärr så var rummen lite varma och en avloppsdoft från toaletten hade man gärna kunnat vara utan. Personalen var trevlig och serviceminded, Frukosten var helt ok och hade det mesta man efterfrågade. Restaurangen var ok, medans baren bara serverade det mest ordinära vilket var lite tråkigt. De hade dock trubaduruppträdande bägge kvällarna som vi var där vilket var trevligt.

Datum för vistelsen: maj 2024
      • Restyp: Reste med vänner
      Tack Hakan_11
      Omdömet skrevs 30 april 2024

Hotell med centralt läge. Mycket trevligt bemötande i receptionen, vi kände oss verkligen välkomna. Rummet var snyggt, rent och tyst, dessutom hade vi en fin utsikt över Vättern. Sängen var mycket skön liksom kuddarna.
      Frukosten var fantastiskt god och det fanns något för alla smaker och önskemål.
      Detta kommer att bli vårt favorithotell i Motala - vi kommer definitivt tillbaka!

Datum för vistelsen: april 2024
      Tack MojjePolarbear
      Omdömet skrevs 18 mars 2024

Vi hade bokat en juniorsvit eftersom vi läst innan att det kunde vara lite hög musik som kan vara störande om man bodde vid nedre plan.
      När man bokar en juniorsvit så räknar man med att den ska vara lite högre upp i hotellet, men inte den vi fick. Den låg precis ovanför restaurangen där det spelades hög musik tills efter midnatt.
      I hela sviten så luktade det mögel, det var allmänt väldigt slitet.
      När man tog en dusch så började det rinna vatten utmed väggen på motsatt sida i toalettutrymmet. Inte undra på att det luktade mögel med trasiga vattenrör.
      Vi sa till om dom problem vi upplevde, men den som jobbade i receptionen kunde inte göra mer än att ge oss ett standardrum om vi ville. Hon hade inget annat ledigt och inget mandat att ge oss någon mer hjälp än så.
      Vi blev ombedda att maila till hotellet och det gjorde vi.
      Ägaren beklagade sig, men inget mer än så. Receptionschefen gav oss 10000 bonuspoäng som lite plåster på såren, det räcker till ett halvt standardrum hos dom.
      Vi bodde ju i en juniorsvit....
      Kommer aldrig någonsin bo där igen och råder ingen av våra vänner att bo där.

Datum för vistelsen: februari 2024
      Tack Joakim L
      Omdömet skrevs 18 november 2023 från mobil enhet

Fantastiskt bemötande i receptionen, vänlig personal som fick en att känna sig välkommen.
      Rena rum och jättegod frukost.
      Bra centralt läge.
      Mycket bra musiker som spelade i restaurangen på kvällen.
      Det finns te och kaffe att hämta när man vill i repan.

Datum för vistelsen: november 2023
      Restyp: Reste i arbetet