Höjdpunkter från omdömen
Välfyllt museum med mycket hjärta

Detta är ett välfyllt museum med mycket att kolla på. Museet var mycket charmigt med nostalgiska ... läs mer

Omdömet skrevs 11 juli 2024
863mikaelj
Karlstad, Sverige
från mobil enhet
Räkna med att ett besök tar sin tid

Det här lär vara Sveriges mest välbesökta motormuseum där det ligger i Motala Hamn. Det öppnade ... läs mer

Omdömet skrevs 16 december 2022
Robert A
Dalarnas län, Sverige
Läs alla 194 omdömen

Omdömet skrevs 26 juni 2021

Mycket att se, vi gick två rundor, olika dagar, fanns bilarm mopeder, Tv, radio, mobiler, ja allt man kunde önska sig. Spännande att se och minnas saker från andra tider.

Datum för upplevelsen: juni 2021
1  Tack Gunilla S
Omdömet skrevs 23 maj 2021 från mobil enhet

Motormuseet är väl värt att tillbringa lite tid på. Där finns bilar från alla sekler. Det fanns radioapparater och tjock-tv:n jag kände igen från min barndom. Mobiltelefoner i alla fasonger, motorcyklar, cyklar och mopeder. Bilar som ägts av Churchill, Elvis och Zlatan. Etc. Gå hit och titta om du har vägarna förbi. Tja, det är faktiskt också värt en omväg!

Datum för upplevelsen: maj 2021
1  Tack 545janettea
Omdömet skrevs 14 februari 2021 från mobil enhet

Mycket intressant besök på museet. Där fanns något för alla, även om man inte är jätteintresserad av bilar.
Det är ju inte utan att man blir nostalgisk.

Datum för upplevelsen: februari 2021
Tack Carina20152015
Omdömet skrevs 29 oktober 2020 från mobil enhet

Ett museum som har mycket bilar/saker från olika tidsepoker. Öppettiderna är generösa, och att som gäst boende på hotellet kunna röra sig mellan olika delar genom museisamlingarna är riktigt häftigt. Klart värt ett besök.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack ingero748
Omdömet skrevs 17 oktober 2020

Vem hade kunnat tro att ett Motormuseum skulle vara så intressant för alla! Här finns allt från lyxiga gamla bilar till spionkameror, radioapparater, cyklar osv. Allt ordnat i miljöer som fick oss att resa bakåt i tiden.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack Sonja L