Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Väl värt ett besök

Mycket intressant besök på museet. Där fanns något för alla, även om man inte är jätteintresserad ... läs mer

Omdömet skrevs 14 februari 2021
Carina20152015
,
Jönköping, Sverige
från mobil enhet
En riktig pärla

Ett museum som har mycket bilar/saker från olika tidsepoker. Öppettiderna är generösa, och att som ... läs mer

Omdömet skrevs 29 oktober 2020
ingero748
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 173 omdömen
  
Omdömen (173)
Filtrera omdömen
173 resultat
Medlemsbetyg
96
63
13
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
96
63
13
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 173 omdömen
Omdömet skrevs 14 februari 2021 från mobil enhet

Mycket intressant besök på museet. Där fanns något för alla, även om man inte är jätteintresserad av bilar.
Det är ju inte utan att man blir nostalgisk.

Datum för upplevelsen: februari 2021
Tack Carina20152015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2020 från mobil enhet

Ett museum som har mycket bilar/saker från olika tidsepoker. Öppettiderna är generösa, och att som gäst boende på hotellet kunna röra sig mellan olika delar genom museisamlingarna är riktigt häftigt. Klart värt ett besök.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack ingero748
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2020

Vem hade kunnat tro att ett Motormuseum skulle vara så intressant för alla! Här finns allt från lyxiga gamla bilar till spionkameror, radioapparater, cyklar osv. Allt ordnat i miljöer som fick oss att resa bakåt i tiden.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack Sonlys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2020 från mobil enhet

Kul att vandra bland gamla bilar. De har byggt upp roliga miljöer runt bilarna. Blev en del igenkännande minnen.
Trevlig personal.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack brahotels
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Motormuseet innehåller så mycket mer än gamla bilar, mopeder och motorer. Här hittar du mormors radiogrammofon, picknicksetet - du vet stolar som förvarades inlett hopfällbart bord - och mycket mer som minner om din barn- och ungdomstid (om du är född 1930 - 1955 (ca). Kul att återse och/eller visa för barn och barnbarn.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Gunilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen