Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Toppenbesök

Mycket trevligt. Oväntat med Beatles-utställning i ett motormuseum. Förutom alla fina bilar så ... läs mer

Omdömet skrevs för 1 vecka sedan
Olaw A
,
Skåne län, Sverige
Ett mycket trevligt motormuseum

Här kan man lätt gå omkring i flera timmar och här finns nåt för alla, även de som inte är så ... läs mer

Omdömet skrevs 30 april 2022
907mariannee
Läs alla 178 omdömen
  
Omdömen (178)
Filtrera omdömen
178 resultat
Medlemsbetyg
99
65
13
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
99
65
13
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 178 omdömen
Omdömet skrevs 14 februari 2021 från mobil enhet

Mycket intressant besök på museet. Där fanns något för alla, även om man inte är jätteintresserad av bilar.
Det är ju inte utan att man blir nostalgisk.

Datum för upplevelsen: februari 2021
Tack Carina20152015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2020 från mobil enhet

Ett museum som har mycket bilar/saker från olika tidsepoker. Öppettiderna är generösa, och att som gäst boende på hotellet kunna röra sig mellan olika delar genom museisamlingarna är riktigt häftigt. Klart värt ett besök.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack ingero748
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 oktober 2020

Vem hade kunnat tro att ett Motormuseum skulle vara så intressant för alla! Här finns allt från lyxiga gamla bilar till spionkameror, radioapparater, cyklar osv. Allt ordnat i miljöer som fick oss att resa bakåt i tiden.

Datum för upplevelsen: oktober 2020
Tack Sonlys
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 augusti 2020 från mobil enhet

Kul att vandra bland gamla bilar. De har byggt upp roliga miljöer runt bilarna. Blev en del igenkännande minnen.
Trevlig personal.

Datum för upplevelsen: augusti 2020
Tack brahotels
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2020

Motormuseet innehåller så mycket mer än gamla bilar, mopeder och motorer. Här hittar du mormors radiogrammofon, picknicksetet - du vet stolar som förvarades inlett hopfällbart bord - och mycket mer som minner om din barn- och ungdomstid (om du är född 1930 - 1955 (ca). Kul att återse och/eller visa för barn och barnbarn.

Datum för upplevelsen: september 2019
Tack Gunilla E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen