Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Väldigt intressant

Motormuseet är väl värt att tillbringa lite tid på. Där finns bilar från alla sekler. Det fanns ... läs mer

Omdömet skrevs för 3 veckor sedan
545janettea
,
Stockholm, Sverige
från mobil enhet
Väl värt ett besök

Mycket intressant besök på museet. Där fanns något för alla, även om man inte är jätteintresserad ... läs mer

Omdömet skrevs 14 februari 2021
Carina20152015
,
Jönköping, Sverige
från mobil enhet
Läs alla 173 omdömen
  
Omdömen (173)
Filtrera omdömen
173 resultat
Medlemsbetyg
96
63
13
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
96
63
13
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 173 omdömen
Omdömet skrevs 13 juli 2020 från mobil enhet

Otroligt fin samling. Mycket att se. Fina miljöer . Passar både barn och vuxna. Många fina Flashbacks

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack kukariamba
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2020 från mobil enhet

Fantastiska bilar och allt annat man kan tänka sig!
Så snyggt gjort. Passar barn, tonåring, ung och gammal. Alla hittar någon favorit!
Mycket historia!
Åk hit och dröm er bort till en svunnen tid.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Sylta80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juni 2020

Mkt trevligt museum, inte gigantiskt men många gamla bilar, mc, cyklar, mopeder, radio, TV, kameror mm

Datum för upplevelsen: juni 2020
Tack ChristerOchMarie
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2020

Allt var i väldigt fint skick och i bra ordning. Intressant historia kring allt. Skulle haft mer tid att läsa om allt bara.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack AnnkaJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2019

Trevligt med ett museum av detta slag som är öppet året om. Ovanligt i Sverige.
Saknade eller missade Konungens vita Puch Florida.

Datum för upplevelsen: december 2019
2  Tack V6004HCrobertl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen