Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvällsmiddag”
Omdöme om Åss paviljongen

Åss paviljongen
Rankad som nr 8 av 60 Restauranger i Mariehamn
Prisklass: 12 US$ - 40 US$
Kök: Europeiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 25 september 2018 från mobil enhet

Har man bokat i tid finns alla möjligheter till en festmåltid i sjöfartens tecken. Åt en fantastisk abborrfile (benfri!) - rekommenderas. God för- och efterrätt. Servicen var lite långsam, men restaurangen var full både på uteserveringen och inne, så det var förlåtligt.

Datum för besöket: juli 2018
Tack 415rolfh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (120)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 120 omdömen

Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

Direkt vid hamnen ligger denna trevliga restaurang. Härligt att besöka under sommarmånaderna. Tog en seglarsmörgås med perfekt stekt kött men något för stark senapssås, fräsch sallad till mackan. Åt även en nyttig tonfisksallad. Även där var tonfisken uppvärmt rätt antalet sekunder, något snålt tilltaget med tonfiskbitar dock. Drack ett prisvärt sauvignon från Loir till detta . Bra och prisvärt alternativ nära vattnet på västra sidan av Mariehamn.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack mikaelb881
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jimmy S, Ägare på Åss paviljongen, svarade på det här omdömetSvarade 18 september 2018

Tusen tack för denna fina recension. Mvh Åss crew

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2018

En mycket härlig och populär restaurang att kunna sitta ute och äta en god lunch eller middag på en fin sommardag.

Datum för besöket: juli 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Peter B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jimmys359, Ägare på Åss paviljongen, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2018

Tackar ödmjukast för detta Peter. Mvh Åss paviljongen crew.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

Trevligt och bra läge vid segegbåtshamnen. Bra service och trevligt bemötande av personalen. Snabb service och väldigt god abborre till middag! Rekommenderas!

Datum för besöket: juli 2018
Tack Kent H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jimmys359, Ägare på Åss paviljongen, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2018

Tusen tack för denna recension Kent. Mvh Åss paviljongen crew

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

Perfekt ställe för en sen lunch i varm och skön miljö med fläkt från havet. Passade utomordentligt för gumman och mig då även hunden var på stadsutflykt. Hon (hunden) var så välkommen på terrassen och var även den som fick servering först, en stor skål med vatten. Uppskattat! Överlag trevlig och serviceinriktad personal. Att dessutom maten var mycket god gör inte saken sämre. Inte ens notan förskräckte, toppbetyg!

Datum för besöket: juli 2018
Tack O2036XUjane
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
jimmys359, Ägare på Åss paviljongen, svarade på det här omdömetSvarade 18 augusti 2018

Tack så mycket Jan för detta. Mvh Åss paviljongen crew.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Åss paviljongen tittade också på

Mariehamn, Aland Island
 
Mariehamn, Aland Island
Mariehamn, Aland Island
 

Besökt Åss paviljongen? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt