Bergstenarn
Raseborg, Finland

Trevligt hotell men långt från centrum

Omdöme om Strandnas Hotell
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 juli 2024
Vi hade en trevlig vistelse i Mariehamn där vi bodde fem nätter på hotellet.

Vårt rum var rymligt och hade ett pentry med kylskåp. Det var lugnt och tyst och personalen var trevlig. TVn på rummet hade dock usel ljudkvalité.

Det finns ett gemensamt kök i korridoren där man t.ex. kan tillaga en picknickkorg att ta med eller laga egen kvällsmat. Dock begränsat med porslin, glas och bestick.

I korridoren finns ett extra gemensamt badrum. Perfekt när det blir kö till rummets egna toalett. Tyvärr saknas duschdraperi i det gemensamma badrummet. I källaren finns biljard- samt pingisbord. Gratis köer, bollar och racketar finns att låna i receptionen.

Frukostbuffén är helt ok med gott bröd och pannkaka. Dock ingen bacon och äggröra.

Glassbaren nästgårds serverar god glass men skippa toasten dom serverar. Den är torr och intetsägande och kostar mycket mer än den smakar.

På minussidan kan sägas att det är aningen långt till centrum. Taxi till centrum kostar 15€ - 20€. Men med egen bil är avståndet inget problem.
Datum för vistelsen: juli 2024
Ingen förskottsbetalning krävs
2.1 km från Strandnas Hotell
2.3 km från Strandnas Hotell
2.2 km från Strandnas Hotell
отель с летней террасой ресторана
Ingen förskottsbetalning krävs
  • Algotels
2.9 km från Strandnas Hotell
Visa fler hotell i Mariehamn
Omdömet skrevs 12 maj 2024 från mobil enhet

Vi bodde i tre-rumslägenhet i ett hus bredvid själva hotellet. Rummet var rymligt med kokvrå. Där fanns kyl, frys och mikro. Sängarna var mycket sköna. Standard på rummet åt det lägre hållet. Badrummet behöver renoveras och hela rummet skulle behöva en uppfräschning. Vi märkte inte av någon städning under vår vistelse. Badrummet skulle definitivt behöva en ordentlig städning. Frukosten var ok, där fanns det vanliga men inte mer än så. Personalen i receptionen var trevlig.

Rumstips: Gratis parkering. Promenadavstånd till centrum (2,5 km).
Datum för vistelsen: maj 2024
Tack O1716SSjennya
Omdömet skrevs 15 juli 2023

”Hotellet” är av en mycket enkel standard och rummen påminner mer om studentrum än hotell. Stort och rymligt men mycket enkel standard, inga prydnader, kala väggar dusch med svartmögel och ett pentry utan utensilier.
Frukosten och allmänna utrymmen ok men inte mer. Inte värt pengarna.
Vi kommer inte att bo här igen.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack matz l
Omdömet skrevs 24 juni 2023 från mobil enhet

Hotellet ligger i ett villakvarter ca 2 km från centrala Mariehamn. Boendet påminner lite om ett vandrarhem. Enkelt möblerade, men rymliga rum. Det fanns ett pentry på rummet med kyl och spisplattor, men inga som helst redskap eller servis. Badrum med dusch skulle behöva en uppdatering. Rent och välstädat i allmänhet. Utbudet på frukosten var begränsat. Kostnadsfri parkering alldeles utanför entrén.

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack HBGKatarina
Omdömet skrevs 19 augusti 2019

Detta ställe har extremt låg standard, känns som sjukhem/pensionat, sterilt , kallt , får det ens kallas hotell ?
Åland har jättemånga fina hotell och även mkt stugor, välj dessa, förstår inte Ålandsupplevelsen med Strandnäs...inget är bra här faktiskt

( dessutom extremt lyhört, pappersväggar typ...)

Datum för vistelsen: augusti 2019
Tack AdamochEva
Omdömet skrevs 16 juli 2019 från mobil enhet

Besöket fick mig att tänka på 70 talets skolresa med stora skolsalar.
Stora rum med strukturtapet och furu sängar.
Duschen med ordentligt lortiga duschdraperier och en slang som man fick tryck i genom att hålla fingrarna för läckagen i slangen. Bastun det står om i beskrivningen kostar 20 euro att få bada i och det skulle ta minst en timme att starta upp.
Detta är inget hotell utan ett vandrarhem med bra standard.

Datum för vistelsen: juli 2019
1  Tack Urban A