Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 063)
Filtrera omdömen
2 063 resultat
Medlemsbetyg
1 021
670
219
82
71
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 021
670
219
82
71
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 2 063 omdömen
Omdömet skrevs 23 november 2017 från mobil enhet

Vi tillbringade 12 nätter på Chaweng Regent och fick ett mycket positivt intryck.

Innergården är välskött med tropiskt härlig känsla och trädgårdspersonalen gör ett mycket bra arbete, vackert upplyst om kvällarna,

Två bra restauranger, en strandrestaurang med olika teman varje kväll och en resturang utmed huvudgatan, blir man trött på thaimat har de utsökta pastarätter att välja på.

Välstädade rum som behöver en ansiktslyftning snart men överlag en bra helhet.

Vi betalade strax under 1000:- SEK/natt och det är absolut valuta för pengarna, enda plumpen är alla dessa nyrika och högljudda kineser som inte visar respekt för andra gäster.

Datum för vistelsen: november 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack ivo s
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Denis M, General Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 23 november 2017
Google-översättning

Dear ivo s,

Greetings from sunny Koh Samui!

It was a pleasure having your company!

We are all very glad to read that you have had such a wonderful experience at The Chaweng Regent and we cannot thank you enough for sharing your valuable and positive comments with us and others!
We are looking forward to welcome you back hopefully within the not too distant future!

Take care and be well!

Denis Martin
GGM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 oktober 2016 från mobil enhet

Hotellet renoverar sin spa anläggning så just nu är det mycket oväsen vid pool området. De säger att det stod på Agoda men vi missade tyvärr det. Jag anser inte detta som 4 star då bl.a. poolen är äldre & skulle oxå behövas en renovering. Sängarna är hårda & likaså kuddarna. Hotellet ligger väldigt centralt & vi är nöjda trots min kritik här.

Datum för vistelsen: oktober 2016
Restyp: Reste med familjen
Tack 234kristinag
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CRBR_Management, General Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2017
Google-översättning

Dear Kristina G,

Thank you very much for sharing your experience during your recent stay at Chaweng Regent Resort.

Your comments both positive and negative have been noted and will certainly be checked and discussed for future improvements with each department. We are disappointed to hear such information but, at the same time, we are glad that you have passed on your feedback.

For your information, the major renovations of the resort were completed by 20 December 2016. We hope that for your next visit you will be able to experience the changes and measures put in place to ensure full satisfaction.

Again, we are sorry that your stay with us did not meet expectations.

We look forward to the opportunity to welcome you back again soon.

With Warmest Regards,

Denis Martin
Group General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 december 2015

Fina rum och trevlig personal. Gym finns. Två pooler, en poolbar I en av poolerna. Rummen ligger mycket fint i en oas av grönska medans pool och restauranger ligger précis vid strandkanten. En favorit helt enkelt!

Datum för vistelsen: december 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Petra1112015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Melati_Samui, General Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 30 december 2015
Google-översättning

Dear Petra1112015,

Thank you very much for sharing your experience during your recent stay at Chaweng Regent Resort-Koh Samui.

We are pleased to hear such positive feedback and promise to try even harder to make Chaweng Regent a place of good cozy memories and fun experiences. See you next time!

Warm regards
Mathias Hansen
Group General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 november 2014

Jag har med min fru och familj bott på detta hotell i flera år. Hotellet är inbäddat i grönska - en förunderligt vacker och tropisk trädgård. Rummen är rena och bekväma. Skötseln av hela hotellet och anläggningen har inte något övrigt att önska. Allt är perfekt! Personalen är verkligen lyckliga över att få betjäna hotellgästerna. De märks på dem hur lyckliga dom är att få arbeta på detta topphotell. Det finns faktiskt inte något, som jag kan peka på som negativt. Skulle i så fall vara att inredningen i vissa hotellrum är lite "gammaldags" från modet på 80-talet. Gediget och snyggt - men inte den ljusa plastiga interiör som dagens nybyggda hotell ofta har. Detta skapar bara charm och trevnad. Hotellet är dock inget "håll-igång-hotell" med stark musik och dans. Även om många ungdomar bor på hotellet, så är det liksom något för lugnt för dem att vistas där dygnet om - och då finns det ju i närheten verkliga inneställen för ungdomar. För mig som kommit upp lite i åren och blivit pensionär, är detta hotell en ren paradisisk upplevelse - en verkligen dröm att få bo på och återvända till.

Datum för vistelsen: februari 2014
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack BUS18
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 maj 2017
Google-översättning

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2013 från mobil enhet

boende
spa villa ligger nära poolen vid stranden.
blev uppgraderade dit gratis från premier rum som inte var tillgängligt.
här ett runt spabadkar som vi faktisk aldrig utnyttjade då poolen och stranden var så fantastisk. hade 1 stor dubbel säng samt 1 bäddsoffa där våra barn sov rymligt båda två.

poolen
det finns 2 st. delux rummen här utsikt över den rektangulära poolen och spa villa ligger vid den runda. båda poolarna är vid stranden.

uppgraderingen.
när vi anlände så fanns inte vårt rum ledigt. vi fick dela upp vår familj i 2 olika rum. längst upp mot vägen där trafiken hörs tydligt. natt 2 transporterades vi upp till systerhotell (melati ). superlyxigt med egen privat pool, 2 stora rum med 2 stora dubbel sängar. natt 3 fick vi komma tillbaka och bo på chaweng i spa villa samt gratis buffe på stranden och gratis massage för 2 personer. för oss var det ok eftersom då det blev 1 upplevelse men det var svårt att komma till ro. hotellet verkar ha satt detta i system.

Datum för vistelsen: mars 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack maria n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Denis M, Manager på Chaweng Regent Beach Resort, svarade på det här omdömetSvarade 6 maj 2017
Google-översättning

Thank you very much for taking the time reviewing your recent stay with us and we appreciate you sharing your extremely valuable comments with us and others!

It was indeed a great pleasure to have your company and we shall be looking forward to welcome you soon back the The Melati!!

Sincerely,

Denis Martin
GGM

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen