Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Sweden Zipline på
Grön Zipline
64 omdömen
från 130,47 US$
Mer information
Omdömen (289)
Filtrera omdömen
289 resultat
Medlemsbetyg
263
20
3
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
263
20
3
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 289 omdömen
Omdömet skrevs 16 augusti 2021

En fartfylld och häftig upplevelse på höga höjder.
Man behöver påminnas om att titta på den vackra naturen. Bra guider.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack 458sabinah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021
Omdöme om: Grön Zipline

Fantastiskt trevligt och roligt, bra säkerhet och kunnig personal. Man flyger fram över trädtopparna, känns som man flyger fram.

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack thyresgard
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2021 från mobil enhet
Omdöme om: Grön Zipline

Fantastisk upplevelse och bra guider som pratade om anläggningen och skogen. Guide vilken genomförde tandem åket var bra mot barnen

Tack wwsmth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Två vuxna och en 8-åring körde den svarta - så sjukt rolig och fin bana! Kanonbra och gulliga instruktörer, vackra vyer, härliga ziplines. Allt perfekt!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack hannabuhlan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Svarta linan,
Helt suveränt, Kanonbra upplägg, trevliga lugna guider som coachar bra när det finns de som behöver.
Mäktig utsikt över det småländska höglandet

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack markusaY9689VA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen