Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Sweden Zipline på
Grön Zipline
65 omdömen
från 131,55 US$
Mer information
Omdömen (292)
Filtrera omdömen
292 resultat
Medlemsbetyg
266
20
3
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
266
20
3
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 292 omdömen
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Två vuxna och en 8-åring körde den svarta - så sjukt rolig och fin bana! Kanonbra och gulliga instruktörer, vackra vyer, härliga ziplines. Allt perfekt!

Datum för upplevelsen: augusti 2021
Tack hannabuhlan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021 från mobil enhet

Svarta linan,
Helt suveränt, Kanonbra upplägg, trevliga lugna guider som coachar bra när det finns de som behöver.
Mäktig utsikt över det småländska höglandet

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack markusaY9689VA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021
Omdöme om: Grön Zipline

Åkte Grön bana med sonen, superkul! Kul att åka och väldigt fina vyer över naturområdet och trevliga instruktörer. Gillar du höjd, fart och natur så är detta en perfekt aktivitet. Nästa gång blir det röd eller svart.

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack KulAttUppleva
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2021 från mobil enhet

Åkte röd zipline. Härlig naturupplevelse och spännande aktivitet med noggranna, tydliga och trevliga instruktörer!

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack kqueckfeldt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021
Omdöme om: Grön Zipline

Otroligt rolig upplevelse, passade lika bra för oss vuxna, tonåringarna och 10-åringen!
Väldigt bra guider, de var glada och trevliga och fick oss att känna oss trygga.
Hela anläggningen var väldigt fin och kändes mycket seriös och väl omhändertagen.
Vi rekommenderar detta starkt!

Datum för upplevelsen: juli 2021
Tack MajaEkhagen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen