Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 09:00 - 18:00
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på Tripadvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
Google
Sätt du kan uppleva Sweden Zipline på
Grön Zipline
53 omdömen
från 130,08 US$
Mer information
Omdömen (249)
Filtrera omdömen
249 resultat
Medlemsbetyg
228
15
3
2
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
228
15
3
2
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2631 av 249 omdömen
Omdömet skrevs 28 juli 2020

2:an och 6:an på röda slingan var mina favoriter. Gillar inte höga höjder men det var bara att bita ihop.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Jakobwilmert
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Jättetrevligt! Magiskt susa fram genom trädtopparna i skymningen. Magiskt susa fram bland trädtopparna.

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack Renstierna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Åkte svart bana med mina tre tonåringar. Wow, vilken upplevelse! Adrenalin på hög nivå och så himla kul. En väldigt bra bana med variation. Underbara guider! Rekommenderas verkligen!

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack mariatrollet
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020

Första steget ut var spännande, resten var magiskt! Våra guider var kunniga och helt fantastiska med oss alla. Åk hit!!

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack 196lisej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Vi åkte röd bana, var ganska nervösa innan, men överlyckliga efteråt. Stort adrenalinpåslag! Guiderna Adam och Eric var dunder! Kändes mycket spännande, men också säkert. Rekommenderas!

Datum för upplevelsen: juli 2020
Tack LOTRAG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen