Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
jannesson58
Göteborg, Sverige

Toppenställe på en Toppenort!

Omdöme om Royal Sun Resort
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 20 apr. 2024från mobil enhet
Detta var fjärde gången på ett år som vi besökte Royal sun Resort.

Vi tycker att det här hotellet har väldigt väldigt mycket av det vi söker och som gör att vi kommer tillbaka gång efter gång…..

Fantastiskt läge, mycket hög standard och trivsam atmosfär,
Vi älskar platsen helt enkelt, kanske en av de absolut bästa i Los Gigantes.

Utsikten från alla(!) rum är en av de bästa man kan önska sig oavsett våningsplan.

Maten är toppenbra vi blir aldrig besvikna

Något av hotellets bästa tillgångar förutom bästa läget, måste nog ändå vara personalen!!

Mycket mycket tillmötesgående och serviceminded personal rakt igenom som verkar trivas och må bra,
från reception, restaurang, badvakter, lekledare vid polen och sist men inte minst lokalvård,

Vi kommer tillbaka!!!
Datum för vistelsen: april 2024
Resetyp: Reste som ett par
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director GeneralRoyal Sun Resort, svarade på det här omdömet
Svarade 3 maj 2024
Dear jannesson58,

Thank you so much for your fantastic review of Royal Sun Resort! The fact that you've visited us four times in a year and keep coming back is the best compliment we can receive. It makes us incredibly happy that you enjoy our resort so much and appreciate everything we have to offer.

We completely agree that the location is fantastic. It's hard to find a better place in Los Gigantes with such beautiful views from all the rooms. We're also proud of our high standards and the friendly atmosphere at the hotel.

We're delighted that you think the food is excellent and that you're never disappointed. We place a great emphasis on offering our guests a varied and delicious menu with fresh, local ingredients.

The staff is one of our most valuable assets, and we're happy that you appreciate their service. They are all very service-minded and do their utmost to ensure our guests have a pleasant stay.

We look forward to welcoming you back to Royal Sun Resort again soon!

Sincerely,
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Bli belönad med One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    1 410 kr
  • StayForLong
0.1 km från Royal Sun Resort
Kostnadsfritt wifi
Pool
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Priceline
  • eDreams
0.3 km från Royal Sun Resort
Pool
Bar/lounge
La piscina
  • Priceline
  • Agoda.com
0.3 km från Royal Sun Resort
Pool
Restaurang
  • eDreams
  • Agoda.com
  • ZenHotels.com
0.4 km från Royal Sun Resort
Precis vid stranden
1 674 kr
1 565 kr
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.0 km från Royal Sun Resort
Pool
Restaurang
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    669 kr
  • Priceline
1.4 km från Royal Sun Resort
Kostnadsfritt wifi
Precis vid stranden
13.9 km från Royal Sun Resort
Kostnadsfritt wifi
Pool
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
4.5 km från Royal Sun Resort
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
9.5 km från Royal Sun Resort
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Visa fler hotell i Los Gigantes
Omdömen (2 924)
Filtrera omdömen
2 924 resultat
Medlemsbetyg
1 902
772
155
53
42
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 902
772
155
53
42
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 924 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2024 från mobil enhet

Lägenhetshotell med fantastiskt läge om man har bra kondis. Lyxutsikt från alla rummen. Några av rummen börjar bli slitna, tänk 70 tals brunt... men rymliga och ljusa annars. Bäddsoffan var utbytt dock. Köket var lite spartanskt och vi saknade en riktig kaffebryggare. Sängen var stenhård, som att ligga på golvet. Vi frågade snällt i receptionen om ngt mjukare och vips fick vi varsin 5cms bäddmadrass. Fast det hjälpte föga. Fick bli ett besök hos kiropraktorn vid hemkomst. Poolområdet var bra placerat. Ta med egen poolhandduk/hamamhanduk om du inte vill lägga 10€ deposition för lånad sådan. Vi hyrde garageplats till hyrbilen, för parkeringarna på gatan var det fight om. Kändes säkert och bilen var sval då vi ville köra. Det kommer att bli ännu rörligare på den gatan nu framöver. Omläggning av rör i gatan och nybyggnation av lägenheter påbörjas inom kort. Vi bodde i rum 423 och väcktes av sopbilen vid midnatt vid flera tillfällen. Annars var det skapligt tyst.

Rumstips: Boka parkering, de är åtråvärda platser. Tror vi betalade 45€ för veckan. Ta med eget kaffe+filter och tratt om du är koffeinist som vi är. Utrusta dig med bra skor.
Datum för vistelsen: mars 2024
Restyp: Reste som ett par
Tack Ewa_001
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director General på Royal Sun Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 maj 2024
Google-översättning

Dear Ewa_001,

Thank you for taking the time to share your experience on TripAdvisor!

We're sorry to hear about the discomfort with the bed's firmness, despite our efforts to provide additional mattress pads.

It's great to know that you found the parking arrangement convenient and secure, especially with the upcoming street work which might impact accessibility and noise levels.

We hope to welcome you back soon, ensuring a more comfortable stay with improvements based on your valuable feedback.

Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2023

Mycket bra lägenhetshotell. Soffan i vardagsrummet var slitet, den byttes mot en fräsh på begäran. Mycket bra standard i köket med diskmaskin mm.
Fräsht i badrummet, mycket bra städning.
Stor altan mot havet och vilket utsikt, glömmer det aldrig. Mycket bra frukost ! Lugnt och fint hotell.
Servicen i receptionen kunde varit lite proffsigare.
Jag kan nog tänka mig att bo där igen.

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack pirjohaataja
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director General på Royal Sun Resort, svarade på det här omdömetSvarade 31 juli 2023
Google-översättning

Dear pirjohaataja,

Thank you for sharing your positive review. We are glad to hear that you had a pleasant stay with us!!

We apologise that the sofa in the living room was worn out, and we thank you for informing us about it so that we could change it to a fresh one for you. It is important to us that our guests feel comfortable and satisfied during their stay.

We are thrilled to learn that the apartment meets your expectations, as well as all the amenities. Having a large terrace facing the sea with great views is a real treat. We are glad that you liked the breakfast and that you found the hotel in your opinion once and quiet, perfect for relaxation.

We apologise if the service at reception did not meet your expectations. We take your comments seriously and will use them to improve our services and provide an even better experience for our guests.

We are happy to hear that you would like to stay with us again and we look forward to welcoming you back in the future.

Thank you again for your kind review!

Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2023

Trevlig personal och en fantastisk utsikt. Härlig väl tilltagna altaner i sydvästläge.
Med en härlig promenad ner till Los Gigantes ligger hotellet högt upp mot berget. För oss som gillar att röra på oss så var det bra motion tillbaka upp till hotellet igen från stan. Vill man inte gå så kan man ta taxi för några euro.

Rumstips: välj stor lägenhet om ni blir många. då får ni större altan.
Datum för vistelsen: januari 2023
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack 164perk
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director General på Royal Sun Resort, svarade på det här omdömetSvarade 27 januari 2023
Google-översättning

Dear 164perk,

Thank you for choosing us and for your positive review on TripAdvisor!!!

We are glad you enjoyed the walk up to Los Gigantes and found it to be good exercise.

Thank you once more for your comments, and we look forward to hosting you back soon!

Kindind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2022 från mobil enhet

Älskade balkongen och utsikten. Stor och fin balkong med sol från kl 10. Stor och bra lägenhet men började bli sliten. Trasigt golv utanför badrummet och lite ostädat i hörnen.
Poolområdet var fint men poolen lite mindre än på bild och borde haft en avskild barnpool, mycket skrik därifrån. Undvek den. Solade på balkongen på rummet i stället. Missade att beställa mat och det var dyrt att efterbeställa. Gjorde inte det.

Datum för vistelsen: december 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack charlottedJ8746PX
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director General på Royal Sun Resort, svarade på det här omdömetSvarade 26 december 2022
Google-översättning

Dear charlottedJ8746PX,

Thank you for sharing your feedback about your stay with us on TripAdvisor!!!

We are pleased to hear that you enjoyed the balcony, as well as the size of the apartment and the view. We apologize for any issues you experienced with the floor outside the bathroom and the tidiness of the corners. We will ensure to address these issues with our housekeeping and maintenance teams.

Thanks again for choosing, and we hope to see you soon !!

Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2022 från mobil enhet

Skönt hotell med stora väl utrustade rum som levde upp till alla våra förväntningar. Det vi gillade mest var den fantastiska uteplatsen där vi kunde umgås hela familjen, poolområdet var också mycket fint gott om plats och lagom varmt i vattnet.

Datum för vistelsen: november 2022
Restyp: Reste med familjen
Tack L9266DQrogern
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mark Akkerman, Director General på Royal Sun Resort, svarade på det här omdömetSvarade 22 december 2022
Google-översättning

Dear L9266DQrogern,

Thank you for taking the time to write your review on TripAdvisor after your recent stay!!

We are delighted to hear that you enjoyed your stay with us and that you found the rooms spacious and well-equipped, meeting all of your expectations.

It sounds like you particularly enjoyed the beautiful patio and pleasant pool area, with plenty of space and warm water.

We are glad to have provided you a wonderful stay and hope to see you again soon!

Kind regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen