Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 590)
Filtrera omdömen
1 590 resultat
Medlemsbetyg
802
564
142
50
32
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
802
564
142
50
32
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2934 av 1 590 omdömen
Omdömet skrevs 13 januari 2020

Bra service, fint hotell, trevlig personal. bra frukost, provade aldrig resturagen, gymmet var rymligt och stort, bra kvalitet på rummen, trevliga och rymliga, bra städning, bra badrum, tyst och lugnt på kvällarna.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack WilliamG2175
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2020

Tanken med hotellvistelsen var att gå på spa. När vi skulle boka spa s sa de att det var fullt. Vid ett senare tillfälle sa de att det fanns plats om man bokade en behandling på spat. Sen var det jätte små fönster på hotellrummet.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack ayaakardi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2020

Vi köpte ett nyårspaket och såg fram emot en mysig och festlig helg m nyårssupé . Tyvärr blev vi oerhört besvikna. Riktigt bedrövlig mat. Maten var kall. Smakade som maten man minns från matbespisningen i skolan. Baren stängde kl 01 på nyårsafton.... Personalen i receptionen kunde inte svara på enkla frågor. Dålig service. Alldeles för lite personal i förhållande till gäster. Garaget där vi hade bilen släppte inte ut oss. Vi betalde extra för ett hundrum men fick be om en hundskål, fanns ingen hundbädd. Absolut inte prisvärt.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
2  Tack AnnaL7163
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 december 2019 från mobil enhet

Har bott på hotellet ett flertal gånger. Det har förut varit väldigt bra och fräscht men nu senast i slutet av December bodde vi i ett deluxrum. Det var helt ok men kändes inte lika fint, nytt och fräscht som tidigare. Hotellet börjar bli en aning slitet. Först fick vi ett rum med heltäckningsmatta men lyckades byta till ett med vanligt golv.

Placering och kommunikationer: Perfekt med SL både in till Nybroplan och Gröna Lund. Finns även väldigt mycket bussar i närheten som går in till slussen/city.

Parkering: Numera 250kr per dygn vilket är rätt dyrt.

Frukost: Väldigt bra. Har det mesta i rätt mysig miljö.

Middag: Vi åt middag i restaurangen. En av varmrätterna 325kr. Maten var god men den ska enligt mig vara fantastisk för det priset. Även väldigt lite mat. Tycker priserna är i klart i överkant med vad man får. Servicen i restaurangen var bra och det är fin miljö.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 539danieln
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019

Spat var bra men min ansiktsbehandling är jag jätte missnöjd med. Hon gjorde ingen analys och berättade inte vad hon gjorde, var mer en massage. För så mycket pengar är jag otroligt besviken, rekommenderas ej.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Malin12341234
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen