Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Hotel J(Nacka)(Mycket prisvärt!)
247 US$
166 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
108 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Varmdövägen B&B Cottage(Nacka)(Mycket prisvärt!)
87 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Quality Hotel Nacka(Stockholm)
137 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Park Inn by Radisson Stockholm Hammarby Sjostad(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
125 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Biz Apartment Hammarby Sjöstad(Stockholm)(Mycket prisvärt!)
168 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
166 US$
162 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
180 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
TripAdvisor
Se erbjudande
Omdömen (1 346)
Filtrera omdömen
1 347 resultat
Medlemsbetyg
685
490
121
34
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
685
490
121
34
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3843 av 1 347 omdömen
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Trevlig konferenslokal med bra akustik och luft. Närheten till stan är ett +. Trevliga rum med bra sängar och bra garderober. Baren och barpersonalen va ok, dyra ölpriser, det drar ner. Trevlig personal över lag. God frukost, men det var mycket som var slut och det tog tid innan det fylldes på, eller så fylldes det inte på allsinnan vi var klara, stort minus. Får ändå säga att jag skulle kunna tänka mig att bo där igen.

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack Linus B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2018 från mobil enhet

Trevlig personal, stort och fräscht. Restaurangen var super, mysig och god mat. Hotellrummet stort med alla faciliteter du behöver och ljuvligt doftande dusch och bad produkter.
Han inte prova spa-avdelningen men den tar vi nästa gång!!

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Atlas070924
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018

Ligger bra till, lätt att komma till/från centrum med buss. Bra rum med utsikt över strömmen och sköna sängar. Trevlig personal som bidrog till att vistelsen blev angenäm. Finns restaurang men den hade vi inte tillfälle att utnyttja

  • Bodde här: mars 2018, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack LINKETO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Återkommer alltid till detta hotell, trots att vi egentligen tycker om att prova på nya saker! Bra lugnt läge och lätt att ta sig till centrum. All personal är hjälpsam och trevlig. Rummet var fräscht, välstädat, sköna sängar. Barnen älskade att sitta i fönstren och titta på båtarna som åkte förbi! Spaavdelning uppskattades av hela familjen. Frukosten har allt, och lite till. Effektiva våffeljärn!

  • Bodde här: mars 2018, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Lenaspena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Vi bokade en natt på Marina Tower trots att vi bor i Sthlm. Det är ett perfekt hotell om man vill ha en mysig spahelg. När vi kom till hotellrummet stod där en flaska bubbel. Rummet hade två våningar, inredningen var modern med mysig och rummet var rent och fräscht. Dessutom hade de bra utbud av tv kanaler. Frukostbuffén hade ett stort utbud och för mig som vegan fanns det massor att välja på, alltifrån rostar bröd till soyayoghurt. Rekommenderas starkt, även för stockholmare som vill unna sig en mysig helg!

Bodde här: februari 2018, reste som ett par
1  Tack HannahJoha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen