Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 414)
Filtrera omdömen
1 414 resultat
Medlemsbetyg
720
512
129
36
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
720
512
129
36
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
7681 av 1 414 omdömen
Omdömet skrevs 25 mars 2018 från mobil enhet

Trevlig konferenslokal med bra akustik och luft. Närheten till stan är ett +. Trevliga rum med bra sängar och bra garderober. Baren och barpersonalen va ok, dyra ölpriser, det drar ner. Trevlig personal över lag. God frukost, men det var mycket som var slut och det tog tid innan det fylldes på, eller så fylldes det inte på allsinnan vi var klara, stort minus. Får ändå säga att jag skulle kunna tänka mig att bo där igen.

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack Linus B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2018 från mobil enhet

Trevlig personal, stort och fräscht. Restaurangen var super, mysig och god mat. Hotellrummet stort med alla faciliteter du behöver och ljuvligt doftande dusch och bad produkter.
Han inte prova spa-avdelningen men den tar vi nästa gång!!

Datum för vistelsen: mars 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Ulvelotta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 mars 2018

Ligger bra till, lätt att komma till/från centrum med buss. Bra rum med utsikt över strömmen och sköna sängar. Trevlig personal som bidrog till att vistelsen blev angenäm. Finns restaurang men den hade vi inte tillfälle att utnyttja

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack LINKETO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

Återkommer alltid till detta hotell, trots att vi egentligen tycker om att prova på nya saker! Bra lugnt läge och lätt att ta sig till centrum. All personal är hjälpsam och trevlig. Rummet var fräscht, välstädat, sköna sängar. Barnen älskade att sitta i fönstren och titta på båtarna som åkte förbi! Spaavdelning uppskattades av hela familjen. Frukosten har allt, och lite till. Effektiva våffeljärn!

Datum för vistelsen: mars 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack Lenaspena
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 februari 2018 från mobil enhet

Vi bokade en natt på Marina Tower trots att vi bor i Sthlm. Det är ett perfekt hotell om man vill ha en mysig spahelg. När vi kom till hotellrummet stod där en flaska bubbel. Rummet hade två våningar, inredningen var modern med mysig och rummet var rent och fräscht. Dessutom hade de bra utbud av tv kanaler. Frukostbuffén hade ett stort utbud och för mig som vegan fanns det massor att välja på, alltifrån rostar bröd till soyayoghurt. Rekommenderas starkt, även för stockholmare som vill unna sig en mysig helg!

Datum för vistelsen: februari 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack HannahJoha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen