Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Underbara platsen för att boka och bo i”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Vattenkvarn -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Padul, Grenada provinsen, Andalusien

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Nederländska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nederländska först
Spanska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Suyi P
2 omdömen
“Underbara platsen för att boka och bo i”
Omdömet skrevs 24 april 2017 för en vistelse i april 2017

Vi har bokat denna fina plats för flera dagar men kunde ha stannat längre bara om vi inte hade redan gjort schema för andra aktiviteter. Älskade naturen som fanns omkring, en å som gick runt huset var otroligt vackert och alla blommorna som växer bredvid. Otroligt rena hus och bekvämt att bo i. Husvärden var både sympatiska och trevliga. Vi kommer garanterat tillbaks!

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Raquel M
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan för en vistelse i september 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 10 2018
Gracias Ana y familia, da gusto conocer a gente como vosotros.
Un abrazo
Paco y Teresa
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Evaslz
Lugo, Spanien
Nivå 3 Skribent
19 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 13 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 15 2018
Muchas gracias, seguiremos trabajando para seguir mejorando y ofrecer lo mejor para nuestro huespedes.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Eva M
Utrecht, Nederländerna
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
12 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 9 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Teresa S
Padul, Andalucia, Spain
Nivå 2 Skribent
3 omdömen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 februari 2017 för en vistelse i februari 2017
Google-översättning

Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt