Jonas S

Bra hotell i avkopplande och historisk miljö!

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 18 juli 2024från mobil enhet
Ett annorlunda men mycket trevligt hotell i en historisk miljö. Vi bodde i Klostergården, i ett väldesignat rum med hög kvalitet. En negativ del var att rummet hade bara ett bubbelbadkar och inget duschrum. Vi hade även bokat ett middagspaket, och maten och servicen höll även bra kvalitet.
Resetyp: Reste som ett par
Sofia Lindholm, MarknadsföringVadstena Klosterhotel, svarade på det här omdömet
Svarade 24 juli 2024
Hej! Va glada vi blir att ni trivdes hos oss! Vi har många olika typer av rum så kontakta oss gärna nästa gång när ni ska boka så hjälper vi er välja ett rum som passar. Varmt välkomna åter!
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
0.2 km från Vadstena Klosterhotel
    14.4 km från Vadstena Klosterhotel
      0.0 km från Vadstena Klosterhotel
      Visa fler hotell i Vadstena
      Omdömet skrevs 17 juli 2024

Vadstena är en trevlig sommarstad. Klosterhotellet ligger perfekt nära Vätterns strand. Trevlig restaurang med god mat i en mycket trevlig miljö.

• Restyp: Reste med familjen
      Tack 788olaw
      Sofia Lindholm, Marknadsföring på Vadstena Klosterhotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2024

Va glada vi blir av ditt fina omdöme! Så roligt att ni trivdes hos oss :). Varmt välkomna tillbaka snart igen. ☺️

Omdömet skrevs 14 juli 2024 från mobil enhet

Från uppmärksam incheckning till upplevelserikt spabesök är det här ett omhändertaget besök av högsta klass. Den historiska närvaron i alla byggnader - inte minst vid träbänkar i frukostmatsalen - gör dygnet till något unikt! Väl värt i alla delar. Det är inte långt att gå mellan anläggningens huskroppar.

Rumstips: Lilla klostergården är i ett lugnare område, om än i modernare byggnad. Rum med bubbelpool har inte dusch.
      Tack CeciliaHSkog
      Sofia Lindholm, Marknadsföring på Vadstena Klosterhotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 juli 2024

Tusen tack för att du delar din upplevelse med oss. Visst är dessa miljöer något alldeles extra! Vi blir så glada att du trivdes hos oss och hälsar dig varmt välkommen tillbaka snart igen.

Omdömet skrevs 10 juli 2024

Medioker mat och rum. Fick inte svar på mejl när vi önskat spabehandling. Bra spa och bra frukost + bra frukostpersonal. Fina historiska omgivningar.

Tack lindaek2024
      Sofia Lindholm, Marknadsföring på Vadstena Klosterhotel, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2024

Hejsan! Så härligt att ni uppskattade vårt vackra läge, spa och frukost. Vi är ledsna att vi inte räckte hela vägen när det gäller kommunikationen och hoppas ändå att ni behöver nöjda med erbjudandet om vår pilgrimsritual då vi inte hade några lediga behandlingar att tillgå. Nästa gång ni besöker oss kan ni ringa vår reception så kan vi hjälpa er att välja ett rum som passar er. Vi har sju olika byggnader med olika stilar så det finns något för alla :). Varmt välkomna tillbaka snart igen och ha en fin fortsatt sommar!

Omdömet skrevs 2 juli 2024 från mobil enhet

Tja, jag vet inte vad jag ska säga. Hotellet är väldigt överpriset, men du betalar för den historiska miljön med närheten till Vadstena klosterkyrka, kloster och Vätterns strand.
      Rummen är helt ok, med bra sängar och tillräckligt rymliga. Var här i början på juli. Cirka 18-19 grader ute, men det blev väldigt varmt på rummet.

Går endast att boka diverse paket, så som rum med 2 rätters, 3 rätters med eller utan SPA. Fanns några andra alternativ också, men vi valde 2 rätters middag på hotellet. Maten och de viner som serverades var riktigt bra, men det slår inte restaurang bakgatan som ligger 300 meter från hotellet.

Frukost medelmåttig, inget speciellt. Saknades en del, men framförallt en kaffemaskin som brygger mer än vanligt kaffe. Vi betalde cirka 5300 kr för två nätter och då med 25% rabatt. Två veckor senare kostar det över 7000 kr.
      Vill du bo i en historisk miljö så visst… annars välj någon av de andra hotellen som är billigare.

Rumstips: Två laddplatser för elbilar finns
      Tack M8343ONjanr
      Sofia Lindholm, Marknadsföring på Vadstena Klosterhotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 juli 2024

Hejsan! Va tråkigt att du upplevde delar av vistelsen som otillfredsställande. Vi har många olika paket att välja mellan och det finns även möjlighet att köpa rum och frukost samt välja tillval efter önskemål så som spa, a la carte, fika osv. Man behöver alltså inte köpa paket om man föredrar att plocka ihop sin egen upplevelse. Mer om detta kan man läsa om på vår hemsida. Kontakta oss gärna nästa gång så kan vi hjälpa er att hitta ett upplägg som passar just er :). Ha en fin sommar!

Omdömet skrevs 26 juni 2024

Rummet i markplan var extremt varmt och kvavt. Hotellet är underbart fint men mitt rum i ett av annexen fungerade tyvärr mkt dåligt. I övrigt underbart område och maten riktigt god. Generös o härlig frukost.

Datum för vistelsen: juni 2024
      • Restyp: Reste ensam
      Tack jennypenny2024

Hejsan! Tack för ditt omdöme! Vi ska kika på ditt rum och se om det är något vi kan förbättra. Hör gärna av dig nästa gång du har vägarna förbi så kan vi hjälpa dig välja ut ett rum som passar dig. Vi har många olika stilar att erbjuda så det finns något som passar alla :). Glad sommar!