Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Das Hotel Ostseeblick
Hotell i närheten
Hotel Luttje Burg(Lutjenburg)(Mycket prisvärt!)
109 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
113 US$
104 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Restaurang
170 US$
125 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
179 US$
173 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotel Garni free Steil(Hohwacht)(Mycket prisvärt!)
98 US$
95 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Hotel Seelust(Hohwacht)
97 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Rumservice
582 US$
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Det finns ingen tillgänglighet hos våra partner på dina datum
  • Restaurang
  • Bar/lounge
Omdömen (73)
Filtrera omdömen
73 resultat
Medlemsbetyg
45
24
4
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
45
24
4
0
0
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
16 av 73 omdömen
Omdömet skrevs juli 14 2017

På hemväg från vår Europaresa hade vi som sista stopp valt detta hotell. Vi fick en fantastisk svit högst upp med utsikt över havet och ängarna och en stor del av staden.
Speciellt hotell med mycket kul design i möbler och saker. Rent snyggt och mycket rymligt. Trevlig serviceinriktad personal. Bra sängar. Minus för lite knöliga kuddar. Frukostbuffé med bra urval. Ingen hiss vilket är en nackdel om man bor högt upp. Uppvärmd inomhuspool och gratis parkering utanför hotellet.

  • Bodde här: Juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Cenneth U
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kevin V, Inhaber på Das Hotel Ostseeblick, svarade på det här omdömetSvarade juli 15 2017
Google-översättning

Tack, Kevin

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 31 2015 från mobil enhet

Hotellet beläget i en kuperad park ovanför centrum. Goda parkeringsmöjligheter. Rummens balkonger är mycket fina. Stora o rena rum. Ingen hiss vad vi kunde förstå. Mycket prisvärt med tysk kvalitetsfrukost, som kan avnjutas ute på den fina terassen.

Bodde här: Augusti 2015, reste som ett par
Tack Mats56_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 21 2015

Stora fina rum/lägenhet, tillgång till fri wi-fi , rent och snyggt
Balkong med utsikt,!!!!
Uppvärmd pool
Trevlig och tillmötesgående personal
Restaurangen var över förväntan med god service och mat!!!

Bodde här: Juni 2015, reste med familjen
Tack Lisa E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 14 2015

Ett helt fantastiskt hotel.Mycket gästvänligt ,ok att ta med hund.Vår hund fick en matskålen med godis o en filt att sova på.Plus i kanten.Detta hotel ligger på en höjd med en otroligt vacker utsikt,nära till centrum o bra restaurang.En pärla , nära Puttgarten.Frukosten riktigt fräsch o god.Kan verkligen rekommendera detta hotel om man vill ha lite avkoppling en eller två nätter.Servicinriktiad personal.

  • Bodde här: Maj 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack Thimo91
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 14 2013

Stora och ljusa rum med balkong-utmärkt frukust- fin restourang-rent och snigt +++ för poll & bastu!!
Och Mycket, mycket TRÄVLIGT Personal :)))
Otruligt vackert läge,,,,. Mysig mycket, nära till Kiell, Pöln & Lubeck ... och mycket mera ;);))

  • Bodde här: December 2013, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Milan133
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen