Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra sommarkrog”

Bockholmen Hav & Restaurang
Rankad som nr 6 av 195 Restauranger i Solna
Prisklass: 0 US$ - 100 US$
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Affärsmöten, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Uteservering, Bokningar
Beskrivning: Här i Stockholms innerskärgård, i en charmig gammal grosshandlarvilla har vi skapat en levande restaurang och mötesplats för såväl långfärdseglare som finanskryssare och landkrabbor. Hos oss umgås och trivs alla utan förbehåll. Under högsäsong serverar vi lunch och middag sju dagar i veckan, och nere vid vattenbrynet återfinns Kärleksbaren där vi brukar grilla och dricka somriga drinkar när andan faller på och vädret tillåter under sommaren. Vi har givetvis även öppet under den mörka årstiden då vi bland annat kan fresta med skaldjur under hösten samt ett av stans vassaste julbord. Varmt välkomna till oss på Bockholmen!
Omdömet skrevs 18 december 2017

Suveränt att sitta utomhus och se båtarna komma in och ut ur Edsviken. Vi hade tur med vädret, så det var en jättefin julikväll.

Datum för besöket: juli 2017
1  Tack Gunilla G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (297)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3842 av 297 omdömen

Omdömet skrevs 10 december 2017 från mobil enhet

Riktigt låg kvalitet genomgående. Stenhårda köttbullar, endast tre sillsorter, torr Jansson. Stort plus för bra lutfisk fint serverat i små portioner. Servicen var lågvattenmärket när en flaska rött delades upp på 4,5 glas och det inte räckte till det sista glaset...vid första serveringen. Eget rum på övre våningen var också plus liksom övriga gäster.

Datum för besöket: december 2017
1  Tack 32PeterS32
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 december 2017 från mobil enhet

Fantastiskt mysig (något högljudd) miljö, precis bredvid vattnet. Vi hade köpt den färdiga skaldjursmenyn och även dryckespaketet som passade riktigt bra till. Vi fick hummersoppa till förrätt och denna var magisk. Detta kommer bli en tradition varje år!

Datum för besöket: december 2017
1  Tack hsefastsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 november 2017

Fantastisk mat, personal, omgivning. Jag har ätit på Bockholmen 4 gånger. Kommer tillbaka för julbord i december.

Datum för besöket: september 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Daniel N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 november 2017 från mobil enhet

Blev bjuden av mi n dotter..En avsides restaurang men så mysigt. Mycket trevlig personal som kunde sin meny.Vi åt en 6rätters skaldjursmeny. Helt suveränt gött. Kan verkligen rekommenderas. Passa på medans det fortfarande är prisvärt sedan är det alldeles för dyrt.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Pia A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Bockholmen Hav & Restaurang tittade också på

 
Solna, Stockholms län
Solna, Stockholms län
 
Stockholm, Stockholms län
Stockholm, Stockholms län
 

Besökt Bockholmen Hav & Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt