Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
155 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-06-27
Boka nu, betala på plats
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams155 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (820)
Filtrera omdömen
820 resultat
Medlemsbetyg
217
288
193
81
41
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
217
288
193
81
41
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 820 omdömen
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Alla var supertrevliga från incheckning till utcheckning, åt en underbart god middag inrestaurangen och smakade på goda drinkar samtidigt som vi njöt av hotellets badtunnor utomhus.
Rummet var fräscht och sängen skön! Frukostbuffén var ljuvlig.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack JenniferE1437
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2021

Helt underbar personal på detta hotell, särskilt på frukosten där man startar dagen med ett härligt bemötande. Bra stämning och fin service överlag i reception, restaurang och städning på rummet (som är väldigt grundlig). Hotellanläggningen bjuder på ett flertal rymliga och inbjudande ytor att umgås (coronafritt) på, både inomhus och utomhus, på den trevliga terrassen. Läget är mitt i Hagaparken som inbjuder till härliga promenader med ett rikt fågelliv, hästar, rådjur och harar runt knuten. Vi skulle stanna 1 vecka men blev så förtjusta att det istället blev tre.

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Daisy M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 mars 2021 från mobil enhet

80-talet ringde och ville ha tillbaka sitt hotell...
Imponerande - på utsidan, men hotellrummet vi hyrde bestod av sneda loppistavlor på väggarna, inga USB-uttag, två sköna enkelsängar och en katastrofal extrasäng, slitna fåtöljer, litet gulligt badkar, märkligt möblemang som inte inbjöd till häng på rummet, ett kylskåp som snarare tjänade som värmeskåp och en interiör som enbart inbjöd till att släcka alla lampor.
Plussidan var ett besök i badtunnan där en fantastisk anställd såg till att upplevelsen blev 5+
Frukosten var helt OK, bäst var den otroligt vänliga personalstyrkan.
Gymmet var kanon, rikligt utrustat om man gillar boxning, kampsport och tyngdlyftning.
Hotellet känns överlag i skriande behov av ett rejält ansiktslyft, milsvid skillnad från ex At Six.
Det enda som skulle få oss att besöka detta hotell igen är en kväll i badtunnan, för det var en härlig upplevelse.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack janetdA8299VG
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 mars 2021

Vi bor alltid på Radisson Blu Park Hotel och rekommenderar gärna detta till andra. Vi har reser oftast med hund och då är läget och tanken på djuren väldigt bra. Fantastisk utsikt från restaurangen, trevligt område att vandra runt i. Trevligt hotell överlag.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack HerrJohansson71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 mars 2021 från mobil enhet

Fin atmosfär råder. En speciell känsla inrinner sig när man träder in i foajén. Hotellet består både av en äldre militärbyggnad uppförd under Gustav V:s tid kombinerat med nyare byggnader. Takhöjden är säkerligen 10 meter- nästan som att kliva ombord på ett kryssningsfartyg! Bra service, bra mat och rymliga lokaler. I dessa pandemitider skulle man önskat munskydd på personal, iaf de som jobbar med roomservice. Viruset sprids främst via luft- inte via händer! Även om handsprit/ handtvätt är viktigt.
Ett skönt ställe att hänga på , strid ström med folk. Lite evenemang som händer då å då. En bra energi som flödar- här rullar verksamheten på , trots pandemi. Bra jobbat :)

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack erikbN3799ZH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen