Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Gott, fräscht, trevlig personal.”
Omdöme om Saaghi Grill

Saaghi Grill
Boka bord
2
tis 22/6
20:00
Rankad som nr 17 av 207 Restauranger i Solna
Prisklass: 6 US$ - 30 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 16 maj 2021 från mobil enhet

Maten var god och fräsch; jag åt ”Koobideh zeferani” som var saffranskryddad blandfärs på nöt och lamm med en massa goda tillbehör. Personalen var supertrevlig!

Datum för besöket: april 2021
Tack ebbeee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 29 september 2020

Tog bla en Soltani...så gott det var. Spetten var perfekt grillade. Hoppas på att man kan göra fler besök. Trevlig personal

Datum för besöket: september 2020
Tack 742kalleh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 maj 2020 från mobil enhet

Den här restaurangen var en riktigt positiv överraskning. Servicen var helt fantastisk. Vår servitör kunde briljera med sitt vinkunnande. Serveringen och beskrivningen av vinet höll en mycket hög nivå. Lokalen är rymlig och trevlig med iranska dekorationer. En genuin iransk upplevelse. Maten var vällagad och mycket god. Vi kan verkligen rekommendera den här restaurangen som vi ger ett toppbetyg.

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack Scandinavian01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Jag äter ofta persisk mat, men detta var något utöver det vanliga!! Rekommenderar starkt!! Vi var några vänner som delade på ett fat med olika grillrätter och alla var utsökta.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 960ida
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Saaghigrill, Owner på Saaghi Grill, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2020

Hej Ida,

Tack för din feedback! Vi är otroligt glada över att ni haft en trevlig upplevelse och varit nöjda med ert besök hos oss.

På återseende!

Vänliga hälsningar Saaghi Grill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020

Fin persisk restaurang med fantastisk mat och underbar service. Den bästa persisk restaurangen som jag har besökt i Stockholm

Datum för besöket: februari 2020
Tack SaynaI
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Saaghigrill, Owner på Saaghi Grill, svarade på det här omdömetSvarade 17 februari 2020

Hej Sayna,

Tack för din feedback! Vi är otroligt glada över att ni haft en trevlig upplevelse och varit nöjda med ert besök hos oss.

På återseende!

Vänliga hälsningar Saaghi Grill

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Saaghi Grill tittade också på

Solna, Stockholms län
Solna, Stockholms län
 

Besökt Saaghi Grill? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt