Vi var på konferans/vinterfest den 11 till 12 januari, var ca 45 personer.
Började med lunch på lördagen, en buffé som lämnade mycket att önska.
Efter lunch så var det dags för aktiviteter.
Vi var i ett konferans rum som absolut inte var gjort för fysisk aktivitet. Aktiviteterna i sig var väldigt bra och roliga, men lokalen blev snabbt varm som i en bastu och det var svårt att andas i den varma och syrefattiga (kändes syrefattigt) lokalen. I en paus i mitten på aktiviteterna var det några som gick ut ur lokalen för att försöka svalka sig lite och andas lite färskt syre. Vi blev snabbt tillsagda av en väldigt otrevlig personal att vi "fick inte gå utanför den lokal som vi hade aktiviteter i, de andra ytorna är faktiskt till för hotellets gäster" - är vi inte hotellgäster bara för att det är vårt företag som betalar?
Efter aktiviteterna var klara hade vi "fri tid" innan middagen senare på kvällen.
Men vi fick fortfarande inte vara någonstans förutom i en bar i restaurangen, övriga ytor var ju "för hotellets gäster".
Det var förbeställt 3 rätters middag till oss på kvällen där huvudrätten skulle vara ryggbiff. Fast den ryggbiffen som skulle serveras räckte inte till alla, så det blev någon form av kalvkött istället. Maten var jättegod, verkligen, men om man vet att det kommer 45 pers på kvällen som ska äta ryggbiff, ser man då inte till att det finns tillräcklig mängd?
Under middagen fick vi igen bekanta oss ytterligare med den otrevliga personalen. När man försökte påkalla uppmärksamhet från servitriserna/servitörerna så blev man bara ignorerad. Flera kollegor fick sitta utan att få nån dricker förrän huvudrätten var uppäten.
Jag hade kansle lite för höga förväntningar på hotellet, då det ska anses vara ett "lyxhotell" med 4 stjärnor. Det var det inte. Vissa delar var jättefina, men många delar var rätt så skabbiga.
Jag förväntar mig även av ett "lyxhotell" att även personalen som arbetar på hotellet har en viss mån av servicekänsla, på detta hotell hade personalen (inte alla, men de flesta) nog aldrig hört talas om servicekänsla.
Jag har genom mitt arbete bott på många olika hotell, med varierande kvalitet.
Men, Hotell Skansen i Båstad är det första hotellet som får mig att känna mig som en andra klassens gäst. Jag har aldrig känt mig så ovälkommen på ett hotell.
Det blir aldrig mer hotell Skansen för mig.