amandaz
Stockholm, Sverige

Härligt och avslappnande

Omdöme om Hotel Skansen
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 4 veckor sedanfrån mobil enhet
Jag var på kallbadhuset och hade det väldigt trevligt! Allt fungerade som det skulle, och personalen var trevlig och hjälpsam. Det var fint inrett, precis rätt stil för att få en känsla av lugn och en extra guldkant/lyx. Ligger nära till stan och parkering, perfekt när man varit och doppat sig och snabbt vill in i värmen igen (om man inte väljer bastun).
Datum för vistelsen: november 2024
Tips för att välja rum: Man får handduk på plats, så du behöver inte ta med en hemifrån. Vid receptionen säljs tofsar,...
Resetyp: Reste med familjen
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade för 4 veckor sedan
Tack så mycket för din underbara feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss.

Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt.

Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.1 km från Hotel Skansen
    1 171
    1 171
    16 av 1 990 omdömen
    Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Fantastisk miljö och överlag bra spa ,en som börjar blir slitet på sina ställen. Dyrt men värt pengarna. Vi brukar besöka detta hotell några gånger per år. Fint spa som även barn under 12 år kan nyttja under begränsad tider. Bästa frukosten med ägg benedict och fina våfflor.

Datum för vistelsen: november 2024
    Tack Pier S
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack så mycket för din fina feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni hade en mysig vistelse med familjen.

Omdömet skrevs 21 oktober 2024

Oflexibilitet i receptionen utifrån behov. Personalen i receptionen verkade mer intresserad av att hålla fast vid regler än att faktiskt försöka lösa problemen. Detta gjorde att jag kände mig som en besvärlig gäst snarare än någon de ville hjälpa, vilket påverkade min helhetsupplevelse av hotellet negativt.

Restyp: Reste i arbetet
    Tack andreaswE507LX
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2024

Tack för att du tog dig tid att ge oss din värdefulla feedback angående din vistelse hos oss. Vi är uppriktigt bekymrade och ber om ursäkt för att vi inte uppfyllde dina förväntningar på receptionen. Jag tar det vidare internt.

Dina användbara kommentarer uppskattas mycket, och din feedback kommer att hjälpa oss att kontinuerligt förbättra standarden på både faciliteter och tjänster som erbjuds alla våra gäster.

Vi hoppas vi får hälsa er välkomna åter snart igen.

Hälsningar

Omdömet skrevs 14 oktober 2024

Fantastiskt hotell med smakfullt inredda rum. Sköna sängar. Rent och snyggt. Härligt spa med mysig pool på taket. Vacker utsikt. Mycket bra mat. Underbar frukostbuffé. Perfekt läge vid stranden i Båstad. Tyvärr urusel service i restaurang Sand.

Tack Jan P
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2024

Hej,
    Först vill jag tacka er för att ni tagit dig tid att skriva till mig om er upplevelse. Det är väldigt uppskattat att få feedback från våra gäster.

Självklart är jag ledsen att höra att ni inte varit helt tillfreds med servicen i vår restaurang. Jag tar detta vidare internt och beklagar detta.

Tack också för era varma ord om vår städning, vårt spa på Rooftop och jag ska med glädje också hälsa till köket att ni uppskattar deras matlagning.

Hoppas såklart på att vi i framtiden kan få hälsa er välkomna hit igen.

Omdömet skrevs 7 oktober 2024

Härlig miljö, bra personal och bra mat. Frukosten är utöver det vanliga med en omelett som slår allt.
    Saknade dock badtofflor till SPA då man behöver passera en gata!
    SPAet i sig är härligt med underbar utsikt!
    Lite kyligt i rummen vid ankomst och det tog tid att värma upp!

Tack Karl K
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2024

Hej,
    Tack för ert besök på Hotel Skansen och för att ni tar er tid att svara på gästenkäten. Era åsikter och upplevelser är så viktiga för oss.

Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg. Vi strävar ju efter att utvecklas och uppskattar dina åsikter. VI slängde tidigare 9 ton tofflor per år, nu kan man köpa dem för en liten summa och ta dem med hem, om man inte tar med egna flipflops eller liknande skor. Vi är Svanen-certifierade och tycker det är viktigt att tänka på miljön.

Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

Med leende hälsning

Omdömet skrevs 30 september 2024

Vi var här för att fira mamma/mormor/svärmor på hennes födelsedag. Alla i sällskapet är otroligt nöjda med allt, hotellet, restaurangen och spa-delen. Hit kommer vi gärna igen!

Datum för vistelsen: september 2024
    • Restyp: Reste med familjen
    Tack theresetp
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 1 oktober 2024

Tack så mycket för din underbara feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss när ni firade födelsedag.