Bodde här två nätter veckan innan tennisveckorna startade. Vi hade vårt rum i Tennispaviljongen, mitt emot huvudbyggnaden. Ganska litet rum när man är två, men man får vad man betalar för. Snabb, vänlig och effektiv incheckning. Genomgående rent och snyggt. Frukostbuffén erbjöd det man kan förvänta sig av ett hotell i den här klassen. Ena kvällen åt vi en utmärkt middag i restaurang Sand; trevlig miljö, mycket god mat och utmärkt service.
Det som dock drar ner betyget väsentligt var hotellets bristande säkerhetstänk. På grund av de kommande tennisveckorna (tror jag) höll man på vår ankomstdag på att möblera om och bygga temporära väggar i loungen på Tennispaviljongen. Detta innebar att man valde att blockera nödutgångarna (se bilder) så att det endast fanns en ytterst smal remsa att passera på in och ut. Detta var kanske fullt acceptabelt om det bara hade varit någon timme på dagtid. Men icke; det såg ut så hela dag 1 och på natten till dag 2. När det inte heller åtgärdades dag 2 av vår vistelse så valde jag att säga till i receptionen på eftermiddagen och då fixades det direkt.
Det känns dock väldigt olustigt att det är jag som gäst som ska behöva påtala för hotellet att man inte ska blockera sina nödutgångar. Den insikten bör ju alla som arbetar på ett hotell ha; även de som bara är temporärt inhyra i samband med tennisveckorna.