Gourmanden
Malmö, Sverige

Bristande säkerhetstänk

Omdöme om Hotel Skansen
2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 juli 2024
Bodde här två nätter veckan innan tennisveckorna startade. Vi hade vårt rum i Tennispaviljongen, mitt emot huvudbyggnaden. Ganska litet rum när man är två, men man får vad man betalar för. Snabb, vänlig och effektiv incheckning. Genomgående rent och snyggt. Frukostbuffén erbjöd det man kan förvänta sig av ett hotell i den här klassen. Ena kvällen åt vi en utmärkt middag i restaurang Sand; trevlig miljö, mycket god mat och utmärkt service.

Det som dock drar ner betyget väsentligt var hotellets bristande säkerhetstänk. På grund av de kommande tennisveckorna (tror jag) höll man på vår ankomstdag på att möblera om och bygga temporära väggar i loungen på Tennispaviljongen. Detta innebar att man valde att blockera nödutgångarna (se bilder) så att det endast fanns en ytterst smal remsa att passera på in och ut. Detta var kanske fullt acceptabelt om det bara hade varit någon timme på dagtid. Men icke; det såg ut så hela dag 1 och på natten till dag 2. När det inte heller åtgärdades dag 2 av vår vistelse så valde jag att säga till i receptionen på eftermiddagen och då fixades det direkt.

Det känns dock väldigt olustigt att det är jag som gäst som ska behöva påtala för hotellet att man inte ska blockera sina nödutgångar. Den insikten bör ju alla som arbetar på ett hotell ha; även de som bara är temporärt inhyra i samband med tennisveckorna.
Datum för vistelsen: juli 2024
4,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 3 juli 2024
Tack för att du delar din feedback om din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du uppskattade vårt hotell i många avseenden, från den vänliga och effektiva incheckningen till den rena miljön och den utmärkta middagen i vår restaurang Sand. Din positiva återkoppling är mycket värdefull för oss.

Säkerhet är en av våra högsta prioriteringar, och det är absolut inte acceptabelt att nödutgångar blockeras, oavsett omständigheter. Det är särskilt bekymmersamt att det tog så lång tid innan detta åtgärdades, och vi förstår fullt ut den oro detta kan ha orsakat.

Jag vill personligen be om ursäkt för att vi inte identifierade och åtgärdade detta problem innan du behövde påtala det. Detta borde ha uppmärksammats av vår personal, och vi kommer att se till att detta inte händer igen. Inhyrd personal ska vara fullt medvetna om vikten av att hålla nödutgångar fria från hinder.

Vi uppskattar att du tog dig tid att informera oss om detta, och vi kommer att vidta nödvändiga åtgärder för att förbättra vår säkerhet och säkerställa att liknande situationer inte inträffar i framtiden.

Vi hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka.

Med vänliga hälsningar,
Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Lol.travel
    1 158
    1 158
    2025 av 1 969 omdömen
    Omdömet skrevs 1 juli 2024

Väldigt trevligt spa. Jättegod frukost med många lokala råvaror. Superbra service på middagen, speciellt kring valet av vin.

Tack niklas183
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 2 juli 2024

Tack för din positiva feedback efter din vistelse hos oss! Vi är mycket glada över att höra att du uppskattade vårt spa, den utsökta frukosten med lokala råvaror, och den fantastiska servicen under middagen, särskilt när det gällde valet av vin.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse, och det är underbart att höra att vi lyckades med detta under din vistelse. Dina vänliga ord kommer att delas med vårt team, som kommer att bli mycket glada över detta.
    Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Med vänliga hälsningar,

Omdömet skrevs 28 juni 2024

Underbar miljö, fint spa, allt var toppen! Det var en härlig vistelse. Vi var på spa och åt en 3-rätters middag på kvällen. Det finns en vacker stig längs stranden så efter middagen njöt vi av solnedgången och vi hade tur att också se 3 sälar i havet.

Tack ElbeAmberhall
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2024

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vår goda mat, spaavdelning och trevliga bemötande.
    Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också gillade omgivningen och de vackra promenadstråken i Båstad. Vilken tur ni hade som såg tre sälar!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart och hoppas att du får ännu fler härliga upplevelser hos oss.

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Härligt läge o tur med vädret :-) Njöt av fantastisk vy, sol, bad o drinkar vid infinity poolen uppe på taket.

Bodde i jättefint "hundrum" m gott
    om plats, då vi valt till "extra
    vardagsrum".

Middagsmaten tyvärr inte alls samma kvalitet som själva boendet. Frukosten bättre.
    Sevicen på Papas inte bra, bättre på Sand m extrapluss till vår servitör Simon :-)

Tack 159pia
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 25 juni 2024

Hej,

Tack för att du delade med dig av dina tankar och för att ni valde att bo hos oss tillsammans med er hund. Det gläder oss att ni hade en trevlig vistelse under Midsommarhelgen.

Er feedback kring maten ska jag ta vidare internt.

Varmt välkomna åter!
    Guest Relation Manager

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Var där i samband med Summer On. Jättesmidigt att gå in och ut, nära till området. Fina rum och skön säng.

Tack 242thea

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en rolig upplevelse i samband med Summer On.

Det är alltid vårt mål att skapa en härlig atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också gillade våra rum och sängar.

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Hög standard på hela komplexet och bra service från personalen trots många gäster på plats samtidigt. Hann inte ta del av hela utbudet (denna gång) men finns mycket att välja mellan.

Tack Roger W

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en trivsam upplevelse och att du uppskattade vårt bemötande.
    Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också upplevde detta trots många gäster.