niklas183

Niklas

Omdöme om Hotel Skansen
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 juli 2024
Väldigt trevligt spa. Jättegod frukost med många lokala råvaror. Superbra service på middagen, speciellt kring valet av vin.
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 2 juli 2024
Tack för din positiva feedback efter din vistelse hos oss! Vi är mycket glada över att höra att du uppskattade vårt spa, den utsökta frukosten med lokala råvaror, och den fantastiska servicen under middagen, särskilt när det gällde valet av vin.

Vi strävar alltid efter att erbjuda våra gäster en minnesvärd upplevelse, och det är underbart att höra att vi lyckades med detta under din vistelse. Dina vänliga ord kommer att delas med vårt team, som kommer att bli mycket glada över detta.
Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Med vänliga hälsningar,

Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.1 km från Hotel Skansen
      1 159
      1 159
      2126 av 1 970 omdömen
      Omdömet skrevs 28 juni 2024

Underbar miljö, fint spa, allt var toppen! Det var en härlig vistelse. Vi var på spa och åt en 3-rätters middag på kvällen. Det finns en vacker stig längs stranden så efter middagen njöt vi av solnedgången och vi hade tur att också se 3 sälar i havet.

Tack ElbeAmberhall
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 1 juli 2024

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vår goda mat, spaavdelning och trevliga bemötande.
      Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också gillade omgivningen och de vackra promenadstråken i Båstad. Vilken tur ni hade som såg tre sälar!

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart och hoppas att du får ännu fler härliga upplevelser hos oss.

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Härligt läge o tur med vädret :-) Njöt av fantastisk vy, sol, bad o drinkar vid infinity poolen uppe på taket.

Bodde i jättefint "hundrum" m gott
      om plats, då vi valt till "extra
      vardagsrum".

Middagsmaten tyvärr inte alls samma kvalitet som själva boendet. Frukosten bättre.
      Sevicen på Papas inte bra, bättre på Sand m extrapluss till vår servitör Simon :-)

Tack 159pia
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 25 juni 2024

Hej,

Tack för att du delade med dig av dina tankar och för att ni valde att bo hos oss tillsammans med er hund. Det gläder oss att ni hade en trevlig vistelse under Midsommarhelgen.

Er feedback kring maten ska jag ta vidare internt.

Varmt välkomna åter!
      Guest Relation Manager

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Var där i samband med Summer On. Jättesmidigt att gå in och ut, nära till området. Fina rum och skön säng.

Tack 242thea

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en rolig upplevelse i samband med Summer On.

Det är alltid vårt mål att skapa en härlig atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också gillade våra rum och sängar.

Omdömet skrevs 24 juni 2024

Hög standard på hela komplexet och bra service från personalen trots många gäster på plats samtidigt. Hann inte ta del av hela utbudet (denna gång) men finns mycket att välja mellan.

Tack Roger W

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en trivsam upplevelse och att du uppskattade vårt bemötande.
      Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också upplevde detta trots många gäster.

Omdömet skrevs 18 juni 2024 från mobil enhet

Avslutade nyligen en tvådagarskonferans på hotellet.

Min vistelse på Hotel Skansen var mycket bra utan några som helst negativa inslag.

Konferensrummen var ljusa och fräscha, vilket skapade en inspirerande atmosfär för vårt möte. Middagen och frukosten höll hög kvalitet och smakade mycket bra. Sängarna på rummen var fantastiskt bekväma, och rummet var fräscha och fina.

Det som verkligen toppade vistelsen var rooftopbaren och kallbadhuset. Rooftopbaren erbjöd en underbar utsikt och en avslappnad atmosfär, perfekt för att avnjuta en drink efter en lång dag. Kallbadhuset var en unik upplevelse som gav en rejäl dos energi.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Hotel Skansen till alla som besöker Båstad. Det är ett utmärkt val för både konferenser, avkoppling och njutbara matupplevelser.

Datum för vistelsen: april 2024
      Restyp: Reste i arbetet
      Tack TonyOrtenlof
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2024

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vår goda mat, spaavdelning med Rooftop och trevliga bemötande under konferensen.

Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster oavsett om de är här privat eller som konferensgäst, så det är fantastiskt att höra att du också gillade omgivningen och vårt Kallbadhus.