ronjaljungkvist01

Underbart spahotell

Omdöme om Hotel Skansen
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 mars 2024
Fint och fräscht spahotell med alla man kan önska sig. 10/10 i betyg till personal och hotellets läge är fantastiskt med havet precis intill! God mat och fina rum och ett fantastiskt spa där man känner sig omhändertagen
Resetyp: Reste med vänner
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 25 mars 2024
Wow! Tack för ert besök på Hotel Skansen och för att ni tar er tid att skriva på Tripadvisor.

Vi tackar särskilt mycket för ert högsta betyg. Vi strävar ju efter att utvecklas och uppskattar dina åsikter och fina recension.

Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

Med leende hälsning
Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.1 km från Hotel Skansen
      1 177
      1 177
      6065 av 2 001 omdömen
      Omdömet skrevs 22 mars 2024

Mycket nöjd med bemötande, service och hotellstandarden, Restaurang Sand höll hög kvalitet på mat och dryck. Vi kommer att åka hit fler gånger. Båstad som stad är ju alltid trevligt med många sevärdheter.

• Restyp: Reste med familjen
      Tack evabergstedt
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 25 mars 2024

Hej och tack för ert besök på Hotel Skansen och för att ni tar er tid att skriva en recension. Era åsikter och upplevelser är så viktiga för oss, och jag kommer dela dem med mina kollegor.

Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg. Vi strävar ju efter att utvecklas och uppskattar din feedback.

Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

Med leende hälsning

Omdömet skrevs 19 mars 2024

Mysigt och lyxigt på samma gång. Bästa läget med den bästa personalen. Nästa gång får det bli en behandling också. Maten i restaurangen var toppen och när min man behövde låna ett par läsglasögon så kom personalen med en hel låda med olika styrkor att välja mellan. TOPCLASS!

• Restyp: Reste med vänner
      Tack sofithylanderfi
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2024

Tusen tack för fina ord i din recension. Det gläder oss att ni hade det så bra och önskar komma tilbaka snart igen. Tack för högt betyg!

Varmt välkommen åter!

Omdömet skrevs 18 mars 2024

Trevligt hotell, ombonad känsla, rent och fräsht. Härligt roof top spa och kallbadhus. Stort utbud i restaurangen, trevlig fika men lite lyhört mellan konferensrummen - svårt att fokusera och jobba med sekretess.

• Restyp: Reste i arbetet
      Tack idaaldevinge

Tack så mycket för din fina feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss. Vi har fler konferenslokaler att välja på, så hör av dig om ni önskar komma tilbaka på konferens.

Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

Omdömet skrevs 13 mars 2024

Fint hotell, speciellt rooftop spa. God frukost, inget som saknades. Ett plus för rabarbersylten/-kompotten till våfflorna istället för "vanlig" jordgubbssylt. Det som drog ner betyget på rummet var att det var lite opraktiskt att handfatet inte är inne i badrummet och att det inte fanns några krokar att hänga handduk/badrock/kläder på i badrummet.

• Restyp: Reste med familjen
      Tack S8954GNmartinae
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 15 mars 2024

Tack så mycket för din underbara feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor i köket. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss. Vi har ett mindre antal rum som har handfatet utanför badrummet, så man kan välja en annan rumstyp om man inte gillar det. :)

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

Omdömet skrevs 29 februari 2024

Vår förväntningar var höga och alla infriades helt klart. Speciellt restaurangen där vi blev serverade av en fantastisk tjej på kvällen med utländsk bakgrund från Serbien. Vi tror att hon var chef den kvällen.

Datum för vistelsen: februari 2024
      Tack Y4979RMrichardt
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2024

Wow, vilka fina ord ni delar med er av när ni skriver er recension efter er vistelse hos oss. Det gläder oss och jag ska meddela mina kollegor.

Varmt välkomna åter!