Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Y4979RMrichardt

Utmärkt på alla sätt och vis

Omdöme om Hotel Skansen
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 feb. 2024
Vår förväntningar var höga och alla infriades helt klart. Speciellt restaurangen där vi blev serverade av en fantastisk tjej på kvällen med utländsk bakgrund från Serbien. Vi tror att hon var chef den kvällen.
Datum för vistelsen: februari 2024
Resetyp: Reste som ett par
5,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
5,0 av 5 bubblorLäge
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 4 mars 2024
Wow, vilka fina ord ni delar med er av när ni skriver er recension efter er vistelse hos oss. Det gläder oss och jag ska meddela mina kollegor.

Varmt välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • eDreams
2.1 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Pensionat Neptun
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Vio.com
1.7 km från Hotel Skansen
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
5.2 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
1.8 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • eDreams
8.8 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Åkagårdens Lodge
Go to your Happy Price
  • Agoda.com
  • Lol.travel
8.3 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Priceline
9.3 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
    6.9 km från Hotel Skansen
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    Frühstücksbereich in der Nacht
      1.6 km från Hotel Skansen
      • eDreams
      • Priceline
      • Agoda.com
      11.4 km från Hotel Skansen
      Kostnadsfritt wifi
      Kostnadsfri parkering
      Visa fler hotell i Bastad
      Omdömen (1 927)
      Filtrera omdömen
      1 927 resultat
      Medlemsbetyg
      1 135
      510
      180
      67
      35
      Resenärstyp
      Tid på året
      SpråkAlla språk
      Fler språk
      Medlemsbetyg
      1 135
      510
      180
      67
      35
      Läs vad resenärer säger:
      Valda filter
      Filtrera
      Listan uppdateras ...
      2530 av 1 927 omdömen
      Omdömet skrevs 27 februari 2024

      Ett fint hotell med bra läge i trivsam miljö.
      Bra service och god mat.
      Fint SPA och poolområde som kan utvecklas med flera faciliteter.
      Vi har varit här flera gånger och återkommer gärna hit igen till sommaren!

      Datum för vistelsen: februari 2024
      • Restyp: Reste med familjen
        • Standard
        • Läge
        • Sovkvalitet
        • Rum
        • Renlighet
        • Service
      Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
      Tack stefanlolin
      Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2024

      Tack för ert besök på Hotel Skansen och för att ni tar er tid att ge oss er feedback och skriva en fin recension. Kul att ni är återkommande gäster, det betyder mycket för oss.

      Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg. Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

      Med leende hälsning
      Carina Wallen
      Guest Relations Manager

      Rapportera svaret som olämpligt
      Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
      Omdömet skrevs 26 februari 2024

      Helheten bra rummen behöver fräschas upp och tittas över maten perfekt. Kallbadhuset jättebra och en tjej som arbetade den kvällen/// berättade lite historia. Mycket mycket trevligt så där har ni tänkt till

      Datum för vistelsen: februari 2024
      • Restyp: Reste med familjen
        • Standard
        • Läge
        • Sovkvalitet
        • Rum
        • Renlighet
        • Service
      Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
      Tack mickerasmussen
      Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2024

      Tusen tack för att ni tog er tid att skriva er feedback, det betyder mycket för oss och vi tar det till oss. Vi har 11 olika rumstyper i 5 olika byggnader, så stilen är olika så det ska passa alla gäster. Kul att höra att ni hade en bra upplevelse även på Kallbadhuset.

      Varmt välkomna åter!
      Carina Wallen
      Guest Relations Manager

      Rapportera svaret som olämpligt
      Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
      Omdömet skrevs 26 februari 2024

      Superfin rooftop bar med utomhuspool och älskar kallbadhuset med bastuutsikt mot havet och dopp i havet. Bästa frukosten jag ätit, gillar att man kunde få nygjorda egg benedict. Bra att man kan välja olika restauranger för middagen.

      Datum för vistelsen: februari 2024
      • Restyp: Reste som ett par
        • Standard
        • Läge
        • Sovkvalitet
        • Rum
        • Renlighet
        • Service
      Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
      Tack ankamasse
      Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2024

      Tack, vilken fin recension vi fick, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor i köket och på Kallbadhuset. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss.

      Extra tack för högsta betyg.

      Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

      Carina Wallen
      Guest Relations Manager

      Rapportera svaret som olämpligt
      Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
      Omdömet skrevs 17 februari 2024 från mobil enhet

      Ett av de bättre hotellrummen jag haft! Rummet var väldigt stort, fint, rent och exklusivt.
      Väldigt lyxig känsla både i rummet och övriga hotellet.
      Båstad är en oas på sommaren men lite mindre att göra under vintern. Så om du kan boka under sommaren

      Datum för vistelsen: november 2023
      Restyp: Reste i arbetet
      Tack SWErmin
      Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2024

      Tack så mycket för din fina feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor.

      Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt.

      Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

      Carina Wallen
      Guest Relations Manager

      Rapportera svaret som olämpligt
      Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
      Omdömet skrevs 12 februari 2024

      Detta var min första vistelse någonsin på ett spa. Både jag och min partner vill komma tillbaka. Detta var en mycket välbehövlig och njutbar upplevelse. Målet för oss är att kunna komma tillbaka en gång om året.

      Datum för vistelsen: februari 2024
      • Restyp: Reste som ett par
        • Standard
        • Läge
        • Sovkvalitet
        • Rum
        • Renlighet
        • Service
      Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
      Tack sarahurtig75
      Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2024

      Tack så mycket för din underbara feedback, vad roligt att det var er första gång. Jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni vill komma tillbaka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får ni tillgång till kampanjer.

      Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

      Carina Wallen
      Guest Relations Manager

      Rapportera svaret som olämpligt
      Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
      Visa fler omdömen