Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
stefanlolin

Bra mat och SPA samt service i underbar miljö

Omdöme om Hotel Skansen
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 27 feb. 2024
Ett fint hotell med bra läge i trivsam miljö.
Bra service och god mat.
Fint SPA och poolområde som kan utvecklas med flera faciliteter.
Vi har varit här flera gånger och återkommer gärna hit igen till sommaren!

Datum för vistelsen: februari 2024
Resetyp: Reste med familjen
4,0 av 5 bubblorStandard
5,0 av 5 bubblorRum
4,0 av 5 bubblorLäge
4,0 av 5 bubblorRenlighet
4,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, MarketingHotel Skansen, svarade på det här omdömet
Svarade 4 mars 2024
Tack för ert besök på Hotel Skansen och för att ni tar er tid att ge oss er feedback och skriva en fin recension. Kul att ni är återkommande gäster, det betyder mycket för oss.

Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg. Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!

Med leende hälsning
Carina Wallen
Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
3 358 kr
  • Booking.com
  • Expedia.com
    3 358 kr
  • Hotels.com
2.1 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Pensionat Neptun
  • Hotels.com
  • Vio.com
  • Expedia.com
1.7 km från Hotel Skansen
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
5.2 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Priceline
  • Agoda.com
1.8 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
  • Expedia.com
  • Hotels.com
  • Priceline
9.3 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
8.8 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Åkagårdens Lodge
Go to your Happy Price
  • Agoda.com
8.3 km från Hotel Skansen
Kostnadsfritt wifi
    6.9 km från Hotel Skansen
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    Trevligt rum
    1 213 kr
    Helt återbetalningsbar
    • Booking.com
    • Hotels.com
    • Expedia.com
      1 213 kr
    8.0 km från Hotel Skansen
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    • Priceline
    • eDreams
    • Agoda.com
    11.4 km från Hotel Skansen
    Kostnadsfritt wifi
    Kostnadsfri parkering
    Visa fler hotell i Bastad
    Omdömen (1 940)
    Filtrera omdömen
    1 940 resultat
    Medlemsbetyg
    1 141
    512
    182
    69
    36
    Resenärstyp
    Tid på året
    SpråkAlla språk
    Fler språk
    Medlemsbetyg
    1 141
    512
    182
    69
    36
    Läs vad resenärer säger:
    Valda filter
    Filtrera
    Listan uppdateras ...
    3439 av 1 940 omdömen
    Omdömet skrevs 26 februari 2024

    Helheten bra rummen behöver fräschas upp och tittas över maten perfekt. Kallbadhuset jättebra och en tjej som arbetade den kvällen/// berättade lite historia. Mycket mycket trevligt så där har ni tänkt till

    Datum för vistelsen: februari 2024
    • Restyp: Reste med familjen
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack mickerasmussen
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2024

    Tusen tack för att ni tog er tid att skriva er feedback, det betyder mycket för oss och vi tar det till oss. Vi har 11 olika rumstyper i 5 olika byggnader, så stilen är olika så det ska passa alla gäster. Kul att höra att ni hade en bra upplevelse även på Kallbadhuset.

    Varmt välkomna åter!
    Carina Wallen
    Guest Relations Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 26 februari 2024

    Superfin rooftop bar med utomhuspool och älskar kallbadhuset med bastuutsikt mot havet och dopp i havet. Bästa frukosten jag ätit, gillar att man kunde få nygjorda egg benedict. Bra att man kan välja olika restauranger för middagen.

    Datum för vistelsen: februari 2024
    • Restyp: Reste som ett par
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack ankamasse
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 27 februari 2024

    Tack, vilken fin recension vi fick, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor i köket och på Kallbadhuset. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss.

    Extra tack för högsta betyg.

    Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

    Carina Wallen
    Guest Relations Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 17 februari 2024 från mobil enhet

    Ett av de bättre hotellrummen jag haft! Rummet var väldigt stort, fint, rent och exklusivt.
    Väldigt lyxig känsla både i rummet och övriga hotellet.
    Båstad är en oas på sommaren men lite mindre att göra under vintern. Så om du kan boka under sommaren

    Datum för vistelsen: november 2023
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack SWErmin
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 19 februari 2024

    Tack så mycket för din fina feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor.

    Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt.

    Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

    Carina Wallen
    Guest Relations Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 12 februari 2024

    Detta var min första vistelse någonsin på ett spa. Både jag och min partner vill komma tillbaka. Detta var en mycket välbehövlig och njutbar upplevelse. Målet för oss är att kunna komma tillbaka en gång om året.

    Datum för vistelsen: februari 2024
    • Restyp: Reste som ett par
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack sarahurtig75
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2024

    Tack så mycket för din underbara feedback, vad roligt att det var er första gång. Jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni vill komma tillbaka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får ni tillgång till kampanjer.

    Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

    Carina Wallen
    Guest Relations Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Omdömet skrevs 11 februari 2024

    Bra, behagligt, bra mat och vin. Bra betjäning i receptionen, och specielt under vår middag, och i baren. Rooftop pool har bra uetiskt och spaområdet är inte så stort, men behagligt och städat. Kallbadhuset är en perla. Parkering var en utmaning.

    Datum för vistelsen: februari 2024
    • Restyp: Reste som ett par
      • Standard
      • Läge
      • Sovkvalitet
      • Rum
      • Renlighet
      • Service
    Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
    Tack lenetorp_
    Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 13 februari 2024

    Tack så mycket för din underbara feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor. Speciellt till våra servicestjärnor. Jag är mycket glad att höra att ni hade en så positiv upplevelse hos oss.

    Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt.

    Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

    Carina Wallen
    Guest Relations Manager

    Rapportera svaret som olämpligt
    Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
    Visa fler omdömen