Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
2 200 kr
Frukost ingår
Hotels.com
2 068 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Expedia.com
2 141 kr
Frukost ingår
Bli belönad med One Key
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 899)
Filtrera omdömen
1 899 resultat
Medlemsbetyg
1 113
507
179
67
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 113
507
179
67
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
97102 av 1 899 omdömen
Omdömet skrevs 12 maj 2023

Bra standard och trevlig personal. Bra matsal och fantastiskt bra frukost. Spaavdelningen och butiker är bra, tyvärr hann jag inte med spa. kallbadhus trevligt. Fin strandpromenad precis bredvid hotellet.

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anettesatherberg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2023

Stort tack för en jättefin recenion efter er vistelse hos oss på Hotel Skansen. Det värmer att ni hade det bra här - och nästa gång får ni boka även spa :)

Varmt välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2023

Jag bodde på hotellet i fyra nätter. Fick möjlighet att nyttja SPA anläggningen. På taket finns det en pool som du kan ligga i och titta ut mot havet. Underbart hotell med god mat och SPA. Sköna sängar.

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Dakt806
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 15 maj 2023

Tusen tack för en jättefin recension efter er vistelse med konferens på Hotel Skansen. Det värmer vårt hotellhjärta att ni var så nöjda.

Välkomna åter!

Carina Walen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 maj 2023

Ett underbart hotell som vi gärna återvänder till även om det är relativt dyrt. Passa på och besöka hotellet när det är före eller efter högsäsong. Fina promenadstråk längst den vackra kusten. Bra service och trevlig och serviceinriktad personal

Datum för vistelsen: maj 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack chrisven70
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 10 maj 2023

Tusen tack för en väldigt fin recension efter er visterlse hos oss på Hotel Skansen. Det gläder oss att ni är återvändande gäster och tycker om vårt hotell och våra omgivningar.

Varmt välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2023

Fint hotell med grym utsikt över havet. Bra mottagande och ordning och reda. Vi fick ett väldigt fint rum. Och stort. Det hade vi inte förväntat oss. Spa avdelningen kikade vi mest igenom och valde att ta Rolf top istället. Superfint. Restaurangen var kanon med mycket bra mat och duktig personal. 5 av 5

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack H8879ZPchristopher
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 8 maj 2023

Tusen tack för en jättefin recension efter er vistelse hos oss på Hotel Skansen. Det gläder oss att ni gav oss högsta betyg.

Varmt välkomna åter!

Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 maj 2023

Trevligt hotell med god mat och trevlig personal! Trevligt att de utvecklar hotellet kanske blir det aerobics nu också…Det enda vi kunde klaga på var att de serverade frukost fram till 11 vilket inte stämde då de började plocka undan maten redan strax efter 10.

Datum för vistelsen: april 2023
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack karinsvanb
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 8 maj 2023

Tusen tack för er recension och höga betyg efter er vistelse hos oss på Hotel Skansen. Jag ber om ursäkt för att ni blivit felinformerade om frukosttiden.

Vi hoppas vi får hälsa er välkomna åter snart igen.

Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen