Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
eDreams
Trip.com
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 618)
Filtrera omdömen
1 618 resultat
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4247 av 1 618 omdömen
Omdömet skrevs 13 september 2022

Vackert ställe.
Lugnt och avkopplande.
Personalen trevlig och allt gick smidigt.
Stor och välsmakande frukostbuffe'.
Kallbadet stort bonus!
Rekommenderas varmt!
Spa paketet var absolut värt priset enligt oss.

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack fhastbacka
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2022

Vad kul att ni bodde hos oss på Hotel Skansen och att ni var så nöjda. Stort tack för en jättefin recension och det höga betyget vi fick från er. Det gläder oss att ni vill rekommendera oss, det betyder mycket.
Varmt välkomna åter!

Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2022

Härligt att ligga i infinitypoolen och blicka ut över havet❤! Några steg utomhus och man nådde kallbadhuset med perfekt djup för en simtur i havet. Väldigt god 2 rättersmiddag med något för alla på menyn. Frukosten var också perfekt!

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack miabill2022
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 14 september 2022

Vad kul att ni bodde hos oss på Hotel Skansen och var så nöjda så ni gav oss högsta betyg. Det värmer i vårt hotellhjärta att läsa er fina recension. Välkomna åter!

Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 september 2022

Jag tycker standarden på hotellet var jätte bra restaurangen och maten helt perfekt det enda som var jobbigt var tofflor jävlgt svårt att gå i och jag såg många som snubblade och trillade i dom det ända som kan ha höjt upplevelsen kan vara en trubadur mvh Anders

Datum för vistelsen: september 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack andersisakss0n
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 12 september 2022

Vad roligt att ni firade er födelsedag när ni bodde hos oss på Hotel Skansen. Grattis i eferskott! Tusen tack för din recension och högsta betyg.

Välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 september 2022

Hotellet ligger vackert med utsikt över havet. Trevligt med badhuset som fick användas av hotellgästerna.
Sängarna var så underbara och rummet var tyst.
Restaurangpersonalen var trevlig och kunnig.
Rekommenderar ett besök!

Datum för vistelsen: september 2022
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pernillasandberg69
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 9 september 2022

Vad roligt att ni bodde hos oss på Hotel Skansen. Stort tack för en jättefin recension och härliga beskrivning - och för höga betyg.

Varmt välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 september 2022 från mobil enhet

På bästa läge i Båstad, i en av de allra vackraste delarna av Skåne, ligger denna pärla till hotell! Avkopplande spa-miljöer, riktigt god mat, underbar frukost, fina rum och fantastisk service och bemötande från personalen - alldeles särskilt från Emma i receptionen.

Datum för vistelsen: september 2022
Restyp: Reste som ett par
Tack Lisen72
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Carina Wallen, Marketing på Hotel Skansen, svarade på det här omdömetSvarade 7 september 2022

Wow, vilken fin recension vi fick efter att ni bott hos oss på Hotel Skansen. Det gläder oss att läsa att ni hade det så bra. Extra tack för högsta betyg och era fina ord om min kollega Emma.

Varmt välkomna åter!
Carina Wallen
Guest Relations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen