Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
178 US$
Se erbjudande
Expedia.com
170 US$
Se erbjudande
Priceline
178 US$
Se erbjudande
Hotels.com170 US$
Travelocity170 US$
Trip.com170 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 551)
Filtrera omdömen
1 551 resultat
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
230235 av 1 551 omdömen
Omdömet skrevs 6 april 2021

Mycket trevlig upplevelse med bra mycket trevlig personal som gav ett gott bemötande. Maten var mycket god mat och härligt och vacker spa vid havet
Skulle gärna göra om detta igen någon gång vid tillfälle

Datum för vistelsen: april 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Ullel
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 april 2021

Trotts att jag i förväg anmält mina allergier så fanns det inte möjlighet att få mat som var mjölkfri utan de hade laktosfria alternativ. Vid frukosten var det buffé, trotts Corona, och ingen information om vad maten innehöll.
I övrigt var personalen jättetrevlig och spa-avdelningen fin.
Vi hade beställt spa-behandling och den var helt perfekt!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack eljin2021
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 april 2021

Perfekt havsnära spahotell med kallbad, infinitypool och spabad. Fantastisk mat och lika fantastisk och trevlig personal. Bra ställe att lycka till det på för sig själv eller med nära och kära för en eller flera nätter.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack petravestlund
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 april 2021

Helt underbart och prisvärd. God mat och mycket bra och varma pooler. Trevlig personal och stort anläggning. Det bästa jag har varit på utan tvekan. Rekommenderar den varmt.
Ett jätte fint ställe att slappna av på.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack DanielAbalo
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 mars 2021

Väldigt bra ställe. God mat, trevlig personal som hjälpte till. kanon sängar, sov som en stock.En annig för mycket folk pågrund av pandemin. Åkte inte upp till takterrassen utav den anledningen. Kommer gärna tillbaks.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 14bc31
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen