Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
178 US$
Se erbjudande
Expedia.com
170 US$
Se erbjudande
Priceline
178 US$
Se erbjudande
Hotels.com170 US$
Travelocity170 US$
Trip.com170 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 550)
Filtrera omdömen
1 551 resultat
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
233238 av 1 551 omdömen
Omdömet skrevs 1 april 2021

Helt underbart och prisvärd. God mat och mycket bra och varma pooler. Trevlig personal och stort anläggning. Det bästa jag har varit på utan tvekan. Rekommenderar den varmt.
Ett jätte fint ställe att slappna av på.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack DanielAbalo
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 mars 2021

Väldigt bra ställe. God mat, trevlig personal som hjälpte till. kanon sängar, sov som en stock.En annig för mycket folk pågrund av pandemin. Åkte inte upp till takterrassen utav den anledningen. Kommer gärna tillbaks.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 14bc31
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 mars 2021

Allt är bra här, läget, omgivningen, rummen, maten, SPA, personalen, frukosten. Finns inget mer att önska. Vi hade säljmöte och allt fungerade coronasäkert och smidigt med både teknik, lokaler, fika etc.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack car0lina0berg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 28 mars 2021

Deras spa är mycket fint & det är även trevlig personal.
Däremot så förväntade vi oss en mycket högre standard på rummet. Det var inte riktigt rent & kändes nästintill klaustrofobiskt.
Men som nämnt, i övrigt bra.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ellenljungberg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 mars 2021

Vi fick två härliga dagar och uppskattade mycket att det kändes att man sett till att covidsäkra anläggningen. Underbar personal, oavsett vem du har att göra med.
Enormt god mat, och rikligt!
Jätteskönt spa.
Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Elisabeth E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen