Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Orbitz.com
Vio.com
Prestigia.com
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 618)
Filtrera omdömen
1 618 resultat
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
277282 av 1 618 omdömen
Omdömet skrevs 28 mars 2021

Deras spa är mycket fint & det är även trevlig personal.
Däremot så förväntade vi oss en mycket högre standard på rummet. Det var inte riktigt rent & kändes nästintill klaustrofobiskt.
Men som nämnt, i övrigt bra.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack ellenljungberg
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 mars 2021

Vi fick två härliga dagar och uppskattade mycket att det kändes att man sett till att covidsäkra anläggningen. Underbar personal, oavsett vem du har att göra med.
Enormt god mat, och rikligt!
Jätteskönt spa.
Vi kommer tillbaka

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Elisabeth E
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 mars 2021

Det var vårt första besök för avkoppling och vi upplevde vår vistelse som helt fantastisk och över förväntan.
Mycket trevlig personal och rum samt att maten var mycket god.
Kändes mycket lyxigt!
Kan rekommenderas starkt!
Blir garanterat återbesök!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack MickeThereseHbg2021
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 mars 2021

Supernöjda, underbar miljö och härlig personal. Snabb room service! Rummet var över förväntan, stort och rymligt. Kommer definitivt tillbaks. Plus till stort badkar. Levererar alltid på frukosten stort utbud och gott kaffe

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack erikai644
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 mars 2021

Jättefint och mysigt! Rummen var kanske i minsta laget, men SPA avdelningen och den nya roof top med infinity poolen var fantastisk! Det var jättevarmt i poolen och vi hade några fantastiska dagar här när vi firade min mors 60 årsdag. Kan varmt rekommenderas!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack joycatch
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen