Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
220 US$
Se erbjudande
Expedia.com220 US$
Hotels.com220 US$
Priceline220 US$
eDreams220 US$
Travelocity220 US$
Prestigia.com226 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 266)
Filtrera omdömen
1 268 resultat
Medlemsbetyg
704
378
121
47
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
704
378
121
47
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4853 av 1 268 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2021

Härligt läge. Mycket trevlig personal. Rooftop var ju toppen. Bra mat, middag och frukost. Vi åt även lunch på en liten restaurang i backen ner mot havet. Hette också Sand så jag antar att restaurangerna hör ihop på något vis. Full pott på allt helt enkelt!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Maria V
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2021

Sedan Skansen byggt ut med rooftop spa tycker jag att anläggningen har blivit perfekt. Maten var mycket god. Det fanns alternativ till alla tre rätterna. Vinet som vi fick rekommenderat passade mycket bra till maten.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack KinaLotta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

Var besök till Skansen var så nice , från hotellet, spa , rummet till var middag i restaurang.
Jätte fin personal och service .
Jätte gärna vi rekommenderar:)
Spa är amazing ... rooftop med hot tub and pool med havet utsikt så nice ... middag var perfekt med jätte gott mat och vin lista är jätte bra

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack zeljkop2612
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

Kommer tillbaka men med ett totalt pris gällande restaurang sand, gör en meny där där inte finns tillägg betalar heller mer än får detta på midddagen. Roof top är toppen. De rum vi var i har inte fått något omsorg sen 2008, och behöver en uppdatering.. Annars var allt så fint och roligt att vi fick ta hunden med.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack dennisrosvall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

En fantastisk destination på Bjärehalvön som har allt du kan önska dig. Ett spa i världsklass, fantastisk mat, trevlig personal, omgivningar med fina promenadslingor, lugnet, utsikten osv. Efter en vistelse här kommer du åka hem som en ny människa! Mina allra bästa rekommendationer!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Carl042
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen