Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
178 US$
Se erbjudande
Expedia.com
170 US$
Se erbjudande
Priceline
178 US$
Se erbjudande
Hotels.com170 US$
Travelocity170 US$
Trip.com170 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 551)
Filtrera omdömen
1 551 resultat
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
243248 av 1 551 omdömen
Omdömet skrevs 21 mars 2021

Härligt läge. Mycket trevlig personal. Rooftop var ju toppen. Bra mat, middag och frukost. Vi åt även lunch på en liten restaurang i backen ner mot havet. Hette också Sand så jag antar att restaurangerna hör ihop på något vis. Full pott på allt helt enkelt!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Maria V
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 mars 2021

Sedan Skansen byggt ut med rooftop spa tycker jag att anläggningen har blivit perfekt. Maten var mycket god. Det fanns alternativ till alla tre rätterna. Vinet som vi fick rekommenderat passade mycket bra till maten.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack KinaLotta
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

Var besök till Skansen var så nice , från hotellet, spa , rummet till var middag i restaurang.
Jätte fin personal och service .
Jätte gärna vi rekommenderar:)
Spa är amazing ... rooftop med hot tub and pool med havet utsikt så nice ... middag var perfekt med jätte gott mat och vin lista är jätte bra

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack zeljkop2612
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

Kommer tillbaka men med ett totalt pris gällande restaurang sand, gör en meny där där inte finns tillägg betalar heller mer än får detta på midddagen. Roof top är toppen. De rum vi var i har inte fått något omsorg sen 2008, och behöver en uppdatering.. Annars var allt så fint och roligt att vi fick ta hunden med.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack dennisrosvall
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 mars 2021

En fantastisk destination på Bjärehalvön som har allt du kan önska dig. Ett spa i världsklass, fantastisk mat, trevlig personal, omgivningar med fina promenadslingor, lugnet, utsikten osv. Efter en vistelse här kommer du åka hem som en ny människa! Mina allra bästa rekommendationer!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Carl042
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen