Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 618)
Filtrera omdömen
1 618 resultat
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
926
448
154
62
28
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
291296 av 1 618 omdömen
Omdömet skrevs 15 mars 2021

Mycket bra vistelse med väldigt mysigt och lyxigt kallbad, lite smådetaljer att fila på och göra bättre men det blev ett fint minne för mig och min familj. Den paviljongen som vi sov i hade lite slitna rum men sköna sängar och lugnt och tyst område.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 338malins
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 mars 2021

Fint hotell med utmärkt läge. Rummen varierar, en del tämligen små, andra väldigt rymliga, men de är smakfullt inredda. Anläggningen ger en avslappnad stämning. Trevligt kallbadhus och spa, med en varm infinity-pool på taket. Flera restauranger, alla är dock inte öppna off-season. God mat, trevlig personal o bra service.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack niklaskokeritz
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 mars 2021

Supermysigt dygn med både god mat, spa och service. Åt både lunch och middag på kvällen. Avkopplande stämning. Lagom med folk. Återkommer gärna! Synd att det inte finns gemensam stege för dam/herr på kallbadhuset.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack sempert
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 mars 2021

Ett härligt besök från början till slut, bra SPA och trevlig resturang med god mat.
Vackra omgivningar med en härlig promenadstig längs med havet mot Norrvikens trädgårdar
Hade ett rum mot havet och det var värt att betala lite extra för.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 2bertil
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 mars 2021

Hotellet har det vi önskar och kräver av ett högklassigt hotell. Rum, mat och övriga faciliteter passar oss perfekt. Vi återvänder gärna några gånger per år. Har bott även i annexbyggnaderna och funnit även dessa trivsamma. Det nya Top floor spat är ju lysande!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kenne2021
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen