Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
220 US$
Se erbjudande
Hotels.com220 US$
Expedia.com220 US$
Priceline220 US$
eDreams220 US$
CheapTickets220 US$
Prestigia.com226 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 266)
Filtrera omdömen
1 268 resultat
Medlemsbetyg
704
378
121
47
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
704
378
121
47
18
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
6166 av 1 268 omdömen
Omdömet skrevs 10 mars 2021

FIna rum, härliga smakupplevelser i restaurangen, fantastisk Roof Top pooler med härliga vyer. Trots restriktioner så hade vi det jättemysigt. Eftersom man MÅSTE skriva minst 200 (!) tecken så skriver jag fortfarande men inget mer om själva omdömet. Nu så...

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack peterericss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Super trevlig service på hela hotellet, stora och fräscha rum med extremt sköna sängar. Mycket variation på spaavdelning och bra och tydliga restriktione. Restaurangen var lugn och harmonisk att sitta i och extremt plus i kanten för gudomlig mat och frukost!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nicolelarsson1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Maten är helt fantastisk! Fick välja rätter på en tre rätters meny och allt var av bästa kvalitet! Mycket bra service, fina rum och varierat fräscht spa! Rekommenderar absolut att man unnar sig en spa helg här!!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anelvan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Besökte hotellet i mars 2021. Fick ett bra rum med havsutsikt.
Rummet var mycket bra och framförallt kvalitet en på sängarna som verkligen var topp klass.
Använde spa avd samt kallbadhuset och det var bra och fräscha faciliteter.
Tre rätters middag på kvällen där förrätten nog hade stått lite länge innan servering så ett minus där.
Annars gott vinpaket med väl valda viner till maten. Huvudrätt och efterrätt goda.
Smidig check out .
Den enda nackdelen var att dusch handdukarna på rummet var små för normala personer.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack T809LAjennyj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2021 från mobil enhet

Ett mysigt hotell i en vacker miljö. Bra mat på hotellets restaurang, bra olika poler, fina rum och launcher i hotellet. Olika närliggande vandringa leder för att se staden och havet. Vi åker gärna hit igen.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Weezzzer
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen