Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
178 US$
Se erbjudande
Expedia.com
170 US$
Se erbjudande
Priceline
178 US$
Se erbjudande
Hotels.com170 US$
Travelocity170 US$
Trip.com170 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 550)
Filtrera omdömen
1 551 resultat
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
875
439
150
60
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
256261 av 1 551 omdömen
Omdömet skrevs 10 mars 2021

FIna rum, härliga smakupplevelser i restaurangen, fantastisk Roof Top pooler med härliga vyer. Trots restriktioner så hade vi det jättemysigt. Eftersom man MÅSTE skriva minst 200 (!) tecken så skriver jag fortfarande men inget mer om själva omdömet. Nu så...

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack peterericss0n
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Super trevlig service på hela hotellet, stora och fräscha rum med extremt sköna sängar. Mycket variation på spaavdelning och bra och tydliga restriktione. Restaurangen var lugn och harmonisk att sitta i och extremt plus i kanten för gudomlig mat och frukost!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nicolelarsson1
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Maten är helt fantastisk! Fick välja rätter på en tre rätters meny och allt var av bästa kvalitet! Mycket bra service, fina rum och varierat fräscht spa! Rekommenderar absolut att man unnar sig en spa helg här!!

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack anelvan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 mars 2021

Besökte hotellet i mars 2021. Fick ett bra rum med havsutsikt.
Rummet var mycket bra och framförallt kvalitet en på sängarna som verkligen var topp klass.
Använde spa avd samt kallbadhuset och det var bra och fräscha faciliteter.
Tre rätters middag på kvällen där förrätten nog hade stått lite länge innan servering så ett minus där.
Annars gott vinpaket med väl valda viner till maten. Huvudrätt och efterrätt goda.
Smidig check out .
Den enda nackdelen var att dusch handdukarna på rummet var små för normala personer.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack T809LAjennyj
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 mars 2021 från mobil enhet

Ett mysigt hotell i en vacker miljö. Bra mat på hotellets restaurang, bra olika poler, fina rum och launcher i hotellet. Olika närliggande vandringa leder för att se staden och havet. Vi åker gärna hit igen.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med vänner
2  Tack Weezzzer
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen