Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
183 US$
Se erbjudande
Tripadvisor183 US$
Booking.com
Travelocity
eDreams
Hotels.com183 US$
Priceline192 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 611)
Filtrera omdömen
1 611 resultat
Medlemsbetyg
922
446
154
61
28
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
922
446
154
61
28
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
298303 av 1 611 omdömen
Omdömet skrevs 7 mars 2021

Fattades bubblor i vattenautomaterna i spa'et.
Rörelsesensorn till duschen vid ångbastun funkade inte när man stog i duschen.
Ventilationen på rum 825 låter jättehögt på natten vilket gav dålig sömn..

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack borgasgard
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 mars 2021

Fantastiskt ställe med skandinavisk design känsla med mycket känsla. Läget vid stranden o havet är magiskt! Rod top en riktig höjdare. Mat o drycker var riktigt bra. Personalen försökte verkligen göra allt för att anpassa i dessa svåra pandemi tider

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack fornback
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 mars 2021

Underbart spa och superfina rum. Superproffsig och trevlig personal. 100 %coronasäkrad. Kallbadhuset är ju en fantastisk upplevelse. 2 plus i vattnet när vi va där. Rooftopspa är ju i en klass för sig med utsikt över bukten. Vi återkommer

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack pertomas1964
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 mars 2021

Skansen har verkligen lyckats med sitt senaste tillskott "Roof Top spa" Fantastisk utsikt, nära till baren och underbar avdelning för avslappning. Kändes nästan som ett 5 stjärnigt spa hotell i någon av Österrikes bättre skidorter - dvs. toppbetyg

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack henricb2013
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 mars 2021

Mat och rum är förstklassiga på Hotell Skansen, riktig lyx! Det enda enligt mitt tycke är behandlingarna som kändes som de hade avsatt för lite tid, vilket inte gjorde det så avkopplande tyvärr. Personalen påminde mig ett par gånger om tiden, och i slutet vart det fort på med morgonrock och ut. Men förutom det var vistelsen helt perfekt.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack j0hannalind
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen