Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com214 US$
Hotels.com213 US$
Priceline214 US$
Trip.com223 US$
eDreams214 US$
FindHotel236 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (1 233)
Filtrera omdömen
1 239 resultat
Medlemsbetyg
690
369
119
46
15
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
690
369
119
46
15
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4853 av 1 239 omdömen
Omdömet skrevs 2 mars 2021

Skansen har verkligen lyckats med sitt senaste tillskott "Roof Top spa" Fantastisk utsikt, nära till baren och underbar avdelning för avslappning. Kändes nästan som ett 5 stjärnigt spa hotell i någon av Österrikes bättre skidorter - dvs. toppbetyg

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack henricb2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2021

Mat och rum är förstklassiga på Hotell Skansen, riktig lyx! Det enda enligt mitt tycke är behandlingarna som kändes som de hade avsatt för lite tid, vilket inte gjorde det så avkopplande tyvärr. Personalen påminde mig ett par gånger om tiden, och i slutet vart det fort på med morgonrock och ut. Men förutom det var vistelsen helt perfekt.

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack j0hannalind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021

Ett mediokert hotell med ett mediokert spa. Dålig kvällsmeny men fantastisk frukostbuffé! Personalen gör inget extra. Fantastiskt läge. Välj inte villahusen som rum. Ni märker snabbt att ni ångrar er!

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack filipstepanoski
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021

Vi hade en väldigt fin upplevelse på hotellet, allt var till full belåtenhet, framförallt rummet och maten på restaurang Strand. Att februari-vädret levererade en solig vårdag gjorde inte saken sämre. Hit kommer vi absolut tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack R7144LYhelen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2021

Fantastisk Roof-top med Infinitypool och WOW-utsikt! Gudomlig mat på restaurang SAND med Highclass-servicebemötande i samband med mannens 50-årsfirande! Mat och dryck och boende i TopQuality! Barnen älskade att bada i den varma fyrklöverpoolen efter middagen och sedan chilla på rummet. Vi kommer absolut tillbaka!

Datum för vistelsen: februari 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack annasjodin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen