Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mat och rum är förstklassiga på Hotell Skansen, riktig lyx! Det enda enligt mitt tycke är behandlingarna som kändes som de hade avsatt för lite tid, vilket inte gjorde det så avkopplande tyvärr. Personalen påminde mig ett par gånger om tiden, och i slutet vart det fort på med morgonrock och ut. Men förutom det var vistelsen helt perfekt.
Resetyp: Reste med vänner
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Ett mediokert hotell med ett mediokert spa. Dålig kvällsmeny men fantastisk frukostbuffé! Personalen gör inget extra. Fantastiskt läge. Välj inte villahusen som rum. Ni märker snabbt att ni ångrar er!
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga filipstepanoski om Hotel Skansen
Tack filipstepanoski
Vi hade en väldigt fin upplevelse på hotellet, allt var till full belåtenhet, framförallt rummet och maten på restaurang Strand. Att februari-vädret levererade en solig vårdag gjorde inte saken sämre. Hit kommer vi absolut tillbaka!
Fråga R7144LYhelen om Hotel Skansen
Tack R7144LYhelen
Fantastisk Roof-top med Infinitypool och WOW-utsikt! Gudomlig mat på restaurang SAND med Highclass-servicebemötande i samband med mannens 50-årsfirande! Mat och dryck och boende i TopQuality! Barnen älskade att bada i den varma fyrklöverpoolen efter middagen och sedan chilla på rummet. Vi kommer absolut tillbaka!
Fråga annasjodin om Hotel Skansen
Tack annasjodin
Mycket fint hotell med perfekt läge för spa. Lite trångt i rumet. Väldigt hjälpsam personal och pga Covid var det inte lönt med besök till kallbadshuset då bara 4 fick vara i bubblebad och bastu, där njöt redan max antal folk en bra stund innan man fick struntdade i det och då fick kallbadet utebli
Fråga sRc1970 om Hotel Skansen
Tack sRc1970
Fantastiskt hotell med bra service, fräsch och fin anläggning, underbar restaurang men inte minst underbar personal och bemötande var vi än kom! Har aldrig velat åka på spa tidigare men vill redan nu boka in nästa besök! Laddad med positiv energi! Tack!
Fråga Spacation2021 om Hotel Skansen
Tack Spacation2021