Detta hotell är överdesignat och underpresterar. Ett par glada arkitekter har roat sig med att rita en fönsterlös låda inne i hotellrummen och i den svarta lådan står hotellsängen. Det finns ingen luft, inget ljus, inget nattduksbord. En klaustrofobisk upplevelse och det lilla utrymmet blir fruktansvärt kvavt på natten. Alla ljud - t ex en snarkande partner - förstärks. En urdålig natts sömn. Brist på extra kuddar - i så fall får man ta en kudde utan örngott i skåpet och det känns ju inte så fräscht. Morgonrocken var så trång att den inte gick på. Sen är det irriterande småsaker som att dörren inte går att låsa, de bjuder inte på en ramlösa utan det får bli kranvatten, trots att man betalat ett par tusen för att bo där. Personalen är arrogant i bästa fall, oförskämd i sämsta fall. Frukosten är en frustrerande upplevelse - den ska stänga 10.00, men som på alla dåliga hotell börjar personalen LJUDLIGT städa undan redan 9.30. Klirrar med bestick, gnisslar med vagnar och skäller på gäster som satt sig vid fel bord. Flera av frukosträtterna var redan slut när vi kom. De hade givetvis inte varm mjölk till kaffet och vi vågade inte fråga den redan sura och snorkiga personalen. Vi har bott här förut och det har inte blivit bättre sen sist - det man minns är den fruktansvärt instängda ”sänglådan”.