martinW7523TS

Snabbvistelse

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs för 4 veckor sedan
Vi var på snabbvisiters en sensommardag i augusti.
Det var bra. Synd att man inte kan sitta ute och njuta av kvällen.
Kan man såklart förstå då ni har fler gäster än oss men det hade verkligen varit trevligt.
Resetyp: Reste i arbetet
4,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Riviera Strand, svarade på det här omdömet
Svarade för 4 veckor sedan
Tack så mycket för din underbara feedback, jag kommer dela dina kommentarer med mina kollegor.

Er feedback är viktig för oss och vi strävar ju att alltid göra våra gäster så nöjda som möjligt. Kunde ni inte sitta ute?

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka.

Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Vio.com
      Omdömen (1 131)
      1 131 resultat
      611 av 1 131 omdömen
      Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Detta hotell är överdesignat och underpresterar. Ett par glada arkitekter har roat sig med att rita en fönsterlös låda inne i hotellrummen och i den svarta lådan står hotellsängen. Det finns ingen luft, inget ljus, inget nattduksbord. En klaustrofobisk upplevelse och det lilla utrymmet blir fruktansvärt kvavt på natten. Alla ljud - t ex en snarkande partner - förstärks. En urdålig natts sömn. Brist på extra kuddar - i så fall får man ta en kudde utan örngott i skåpet och det känns ju inte så fräscht. Morgonrocken var så trång att den inte gick på. Sen är det irriterande småsaker som att dörren inte går att låsa, de bjuder inte på en ramlösa utan det får bli kranvatten, trots att man betalat ett par tusen för att bo där. Personalen är arrogant i bästa fall, oförskämd i sämsta fall. Frukosten är en frustrerande upplevelse - den ska stänga 10.00, men som på alla dåliga hotell börjar personalen LJUDLIGT städa undan redan 9.30. Klirrar med bestick, gnisslar med vagnar och skäller på gäster som satt sig vid fel bord. Flera av frukosträtterna var redan slut när vi kom. De hade givetvis inte varm mjölk till kaffet och vi vågade inte fråga den redan sura och snorkiga personalen. Vi har bott här förut och det har inte blivit bättre sen sist - det man minns är den fruktansvärt instängda ”sänglådan”.

Datum för vistelsen: september 2024
      Tack MsWithnail
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade för 4 veckor sedan

Tack för att du tog dig tid att ge oss din värdefulla feedback angående din vistelse hos oss. Vi är uppriktigt bekymrade och ber om ursäkt för att vi inte uppfyllde dina förväntningar när det gäller servicen. När det gäller rummen, så finns det rum som har sovrum med fönster, så det kan man boka om man inte vill ha mörkt i sovrummet. Nattduksbordet finns ovanför sängen på väggen. Extra kuddar delas gärna ut. Vi har tre storlekar av badrock, varav en för barn.

Dina användbara kommentarer uppskattas mycket, och din feedback kommer att hjälpa oss att kontinuerligt förbättra standarden.

Vi hoppas vi får hälsa er välkomna åter snart igen till en annan rumstyp.

Hälsningar

Omdömet skrevs 19 augusti 2024 från mobil enhet

Bodde här två veckor i juli och augusti. Vilket ställe. Proffsigt på alla sätt för utom städningen som var lite hit och ditt. Men mest bra intryck. Massa bra poolhäng utom och inomhus. Lekrum, gym ja det finns till och med ett bibliotek. Maten och frukosten utmärkt. Men bäst är nog bar menyn med massa godis. Tusen tack!

Rumstips: Familjer med barn är poppis här.
      Tack Danielfrilans
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 21 augusti 2024

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vår goda mat, poolavdelning och andra faciliteter.
      Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster.
      Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart och hoppas att du får ännu fler härliga upplevelser hos oss.

Vänliga hälsningar,

Omdömet skrevs 12 augusti 2024

Ett hotell som är ok men kommer nog inte boka det igen. Då det inte passade oss.hade tänkt bada lite poolen men den var full av barn.

Tack kenthryeskog
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 13 augusti 2024

Som Guest Relations Manager skulle jag vilja tacka dig för din feedback och för att du valde att bo hos oss. Jag är ledsen att vi inte kunde leva upp till dina förväntningar den här gången.

Hotel Riviera Strand är ett familjehotell och det är anledningen att barn kan vara en stor del av miljön, speciellt vid poolområdet. Vi vill att alla våra gäster ska känna sig nöjda, och jag beklagar att detta påverkade din vistelse negativt.

Jag hoppas att vi får chansen att välkomna dig tillbaka i framtiden.

Omdömet skrevs 7 augusti 2024

Det är inget "fel" på hotellet men det är opersonligt/ocharmigt och jag uppfattar det som mycket dyrt i förhållande till det man får. Det är också extrapriser för nästan allt - pool, garage, cyklar mm. Plus är att personalen i receptionen är mycket trevlig. Frukostpersonalen var mer snäsig, och frukosten rätt rörig/stimmig stor lokal, men ena dottern gillade våfflorna så de var också ett plus. Men besöker jag Båstad igen så försöker jag hitta annat hotell helt enkelt.

Datum för vistelsen: juli 2024
      Tack Susanna G
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 9 augusti 2024

Tack för att du delade dina uppriktiga tankar om din vistelse hos oss. Vi uppskattar din feedback, och jag är ledsen att vi inte lyckades erbjuda en mer personlig och charmig upplevelse under ditt besök.

Vi strävar alltid efter att skapa en inbjudande atmosfär, och det är tråkigt att höra att vi inte nådde upp till den standarden för dig. Jag förstår också att du upplevde att vår prissättning och extrakostnader inte motsvarade dina förväntningar. Det finns hotellpaket som inkluderar vårt poolområde, så det kan man välja om man vill. Eftersom vi har 600 bäddar kan vi inte inkludera alla gäster, då hade det blivit fullt i poolen. Men välj priset inklusive bad nästa gång, om ni vill komma tillbaka.

Det gläder mig att höra att du upplevde vår reception som trevlig och att våfflorna uppskattades av din dotter. Samtidigt är jag ledsen att frukostupplevelsen och servicen inte var på den nivå vi önskar. Vi kommer att ta detta vidare med vårt frukostteam.

Jag förstår att du kanske väljer att bo någon annanstans vid ditt nästa besök i Båstad, men vi skulle verkligen uppskatta en ny chans att välkomna dig tillbaka och ge dig en förbättrad upplevelse.

Omdömet skrevs 5 augusti 2024

Ett fantastiskt hotell med trevlig personal, fina rum, bra mat och massor med aktiviteter för både stora och små. Därtill ett perfekt läge vid stranden!

Datum för vistelsen: juli 2024
      • Restyp: Reste med familjen
      Tack NiklasJonasson
      Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2024

Tack för ert högsta betyg och för att ni tog er tid att skriva en recension med era erfarenheter från ert besök hos oss. Det gläder oss enormt att höra att ni kände er så välkomna och att även er hund hade det bra.

Vi är särskilt glada över att ni uppskattade vårt poolområde och restaurant- och vårt läge vid stranden.Vi strävar efter att alla våra gäster, oavsett ålder, ska kunna njuta av våra faciliteter och det är fantastiskt att höra att detta gjorde ert besök ännu mer avslappnande.

Ert stöd och era rekommendationer betyder mycket för oss och är en stor motivation för vårt team att fortsätta leverera service i världsklass. Vi ser fram emot möjligheten att välkomna er och er familj tillbaka igen.