i27bqqeora

Skrikande barn överallt.

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 4 aug. 2024
Vi tänkte ta en avkopplande miniweekend och såg detta hotell på instagram. Det kändes fräscht, modernt och mycket lugnt. Att åka dit utan barn är ingenting att rekommendera för det är som att vara på skara sommarland. Hade vi vetat detta så hade vi valt ett annat hotell med pool och havsutsikt. Hotellet är mycket fint och mysigt med ett bra läge men lugnet finns inte riktigt där. TOPPENBRA att rummen är isolerade för där kunde man få lugnt och skönt. ☺️
Datum för vistelsen: augusti 2024
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Riviera Strand, svarade på det här omdömet
Svarade 5 aug. 2024
Hej,
Tack för ert besök på Hotel Riviera Strand och för att ni tar er tid att skriva en recension. Vi har tagit de flesta bilder utan gäster, då man ska se hotellets faciliteter. Era åsikter och upplevelser är så viktiga för oss.

Vi noterade att vi inte levde upp till era förväntningar, och det ber vi om ursäkt för. Riviera Strand är vårt familjehotell, vårt hotell i Torekov är ett lugnt spahotell. Hotel Skansen är ett hotell med fart och fest, så vi har hotell för alla tillfällen.

Vi hoppas såklart att ni ger oss en chans till att få se er hos oss igen!

Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.1 km från Hotel Riviera Strand
    Omdömen (1 139)
    1 139 resultat
    1823 av 1 139 omdömen
    Omdömet skrevs 3 augusti 2024

Bra för hela familjen. Mycket lämpligt för barnfamiljer. Det passar för gammal som ung och utomhus bassängen fungerade mycket bra ingen trängsel och lilla baren fixade mat och dryck snabbt.

Tack svengoran02
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2024

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vår goda mat, utomhuspool och bar.
    Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också gillade omgivningen.

Vi ser fram emot att välkomna er tillbaka snart och hoppas att ni får ännu fler härliga upplevelser hos oss.

Omdömet skrevs 31 juli 2024

Mycket fint hotell med fina sviter för upp till sex personer. Mycket bra läge vid strandenoch roliga aktiviteter för hela familjen. God mat!

Tack 929jenni

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en trivsam upplevelse med familjen och att du uppskattade vår goda mat, läget vid stranden och trevliga bemötande.

Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart och hoppas att du får ännu fler härliga upplevelser hos oss.

Omdömet skrevs 28 juli 2024

Trevligt hotell med unikt fokus på barnfamiljer i allmänhet och barn i synnerhet (pooler för bad och lek och inte Spa…).
    Både inomhus- och utomhuspool
    Nära till stranden och mycket bra frukost
    Har bott här flera år sedan ombyggnaden/tillbyggnaden/renoveringen 2015.

Tack fredrikpalmgren

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att du hade en lugn och trivsam upplevelse och att du uppskattade vårt poolområde och frukost.
    Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att du också är en återkommande gäst.

Omdömet skrevs 28 juli 2024

Bra fräscht hotell. Läget är bra! Dock, vi har barn i 11 och 13 och var nog rätt besvikna. Poolen var fullt ös med småbarn (tänk blöjor och upp till 10), maxat. Frukost och även middag så får man utstå gallskrik från spädbarn och spring och härjande från barn. Ta det inte fel här, vi är också en familj men det är inte ett MacDonalds som man förväntas besöka utan för detta priset och övrig standard så vill man gärna ha lite ordning och lugn. Maten var okej - men barnen var bägge besvikna på att få en mkt slätstruken taco-buffé när vi fick riktig mat.

Är du en familj med barn från blöjåldern och upp till möjligtvis 10 kan det säkert vara bra. Städning var topp och anläggningen fräsch.

Tack frahlg

Hej,
    Först vill jag tacka er för att ni tagit dig tid att skriva till oss om er upplevelse. Det är väldigt uppskattat att få feedback från våra gäster.

Det stämmer att vi är ett familjehotell, där vi välkomnar alla åldrar. Självklart är jag ledsen att höra att ni inte varit helt tillfreds med det. Det varierar varje dag hur många yngre barn och vuxna som bor hos oss, men livfullt är det. Jag beklagar att era barn inte gillade buffén. Säg gärna till under vistelsen, så kan vi säkert ordna något annat gott.

Tack också för era varma ord om vår städning och nya utomhuspool.

Hoppas såklart på att vi i framtiden kan få hälsa er välkomna hit igen.

Varma hälsningar

Omdömet skrevs 27 juli 2024

Vi valde hotellet mycket pga av att vi då kunde se tennisfinalen, ha sportbilen i garage och få en trevlig vistelse därefter. Det blev precis så bra som vi hade tänkt oss.

Tack hakandahlquist

Tack för att du tog dig tid att skriva denna fina recension efter din vistelse hos oss. Vi är glada att höra att ni hade en trivsam upplevelse och att du uppskattade vårt garage och läget lite längre bort från tennisfinalen, men ändå nära att promenera.
    Det är alltid vårt mål att skapa en avslappnad atmosfär för våra gäster, så det är fantastiskt att höra att ni hade det så bra som ni förväntade er.