Danreuter
Danderyd, Sverige

Avkoppling

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 mars 2023
Riktigt fin och avkopplande miljö med fantastiskt läge precis vid havet. Lokalerna är spatiösa och moderna, massor med naturligt ljus. Personalen är vänlig och förekommande. Inomhusbad med utomhuskänsla, stor bastu med havsutsikt. Välutrustat gym.
Resetyp: Reste med familjen
5,0 av 5 bubblorService
5,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Carina Wallen, MarketingHotel Riviera Strand, svarade på det här omdömet
Svarade 3 mars 2023
Det gläder oss att läsa din fina recension efter ert besök hos oss på Hotel Riviera Strand. Stort tack för fin beskrivning och högsta betyg!

Guest Relations Manager
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
2.1 km från Hotel Riviera Strand
    Omdömen (1 152)
    1 152 resultat
    139144 av 1 152 omdömen
    Omdömet skrevs 27 februari 2023 från mobil enhet

Jättebra service underbar god mat trevlig glad personal rent o fint.
    Härlig badanläggning som passar gammal som ung.
    Lätt att checka in och ut
    Parkeringsgarage som inte behövdes biljett eller dåligt larmat och kameraövervakning
    Härligt läge med havsutsikt

Tack mikael h
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 28 februari 2023

Stort tack för högsta betyg efter er vistelse hos oss på Hotel Riviera Strand. Vi uppskattar era fina ord om vårt badhotell och det är härligt att läsa att familjen trivdes hos oss.

Omdömet skrevs 26 februari 2023

God mat. Trevlig personal.Läget är fantastiskt. P-hus i samma plan som receptionen, underlättar mycket.Rummet var smart planerat.poolerna var bra.
    Saknade dock tillgång till dricka.
    Vi är mycket nöjda.

Tack anderssoneric6567

Stort tack för att ni ger oss höga betyg efter er vistelse hos oss på Hotel Riviera Strand. Härligt att ni firade sportlov här och att ni gillade hotellet.

Omdömet skrevs 26 februari 2023

Spontan familjesemester som blev toppen bra. Barnen var supernöjda med allt som gick att hitta på. Från bad till ansiktsmålning. Härlig frukost buffé med många valmöjligheter som passade alla i familjen.

Tack ypsilont2023

Tusen tack för en jättefin recension och höga betyg efter er familjesemester hos oss på Hotel Riviera Strand. Härligt när spontanitet blir en succé!

Omdömet skrevs 25 februari 2023

Bra utflyktsmål med god service och barnvänligt.
    Trevligt ställe att fira något på med familj och vänner. Finns något för alla, biljard, gym, bad med bastu samt utomhuspooler. God mat, fin frukost. Kunde möjligen varit lite mer plånboksvänligt.

Tack caisa49

Stort tack för högsta betyg efter er vistelse hos oss på Hotel Riviera Strand. Vi uppskattar era fina ord om vårt barnvänliga hotell och det är härligt att läsa att familjen firade något hos oss. Anmäl er till vår kommande gästklubb, så har ni lättare tillgång till våra kampanjepriser.

Omdömet skrevs 23 februari 2023

Lämpligt för barnfamiljer. Konstigt att man måste gå utomhus för att komma till spaavdelningen framförallt om det är en kall vinterdag.Fint inrett och mycket trevlig personal. Välj inte lovtider om ni åker bara vuxna.

Tack kerstinn20232023
    Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 24 februari 2023

Tack för att ni delade er feedback med oss efter ert besök hos oss på Hotel Riviera Strand. Vårt poolhus passar bäst för familjen. Våra systerhotell har spa, som vi också kan rekommendera. Härligt att höra att ni hade det trevligt hos oss.