Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Trevlig restaurang med väldigt bra klass på mat och dryck med fantastiskt trevlig och service inriktad personal. Utmärkt läge. Bra service i övrigt. Parkering i garage mycket bra med närhet till rummen.
Datum för vistelsen: februari 2023
Resetyp: Reste med familjen
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömet
Svarade 10 feb. 2023
Stort tack för att ni ville dela er feedback efter er vistelse hos oss på Hotel Riviera Strand. Tack för fina ord och höga betyg.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Trivsamt och mycket god service maten var mycket god. Det fanns bra möjligheter för att aktivera våra barn. Eftersom vi var där i februari så vore det bra om det fanns en gångtunnel till badet. Jag saknade TV i sovdelen på rummet.
Datum för vistelsen: februari 2023
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga tomasbandh53 om Hotel Riviera Strand
Tack tomasbandh53
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 7 februari 2023
Tusen tack för att ni bodde hos oss på Hotel Riviera Strand. Det gläder oss att ni trivdes med hela familjen.
Sysselsättning för alla åldrar. Bekvämt med gratis garage. Bra läge med fina promenadstråk och nära till bad i havet. Stor härlig lounge när man är stort sällskap att samlas i.
Saknade dock ett spa med behandlingar, massage mm
Fråga lisbethljungdahl om Hotel Riviera Strand
Tack lisbethljungdahl
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 1 februari 2023
Varmt tack för din fina recension efter er vistelse med hela familjen på Hotel Riviera Strand. Våra två systerhotell har spa-behandlingar, och hos oss har vi satsat på familjer med barn. Extra tack för högsta betyg.
Utsikten, maten, rummen, personalen, loungedelen som och inte minst frukosten. Tack för en härligt avkopplande vistelse. Utsikten från rummet och restaurangen är magisk. Sicken pärla i fantastisk miljö. :)
Restyp: Reste med vänner
Fråga patriciamalmgren om Hotel Riviera Strand
Tack patriciamalmgren
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 31 januari 2023
Vilken härlig recension vi fick efter ert besök hos oss på Hotel Riviera Strand. Extra tack för högsta betyg. Det gläder oss!
Ett härligt hotell med fantastiskt läge, hjälpsam personal, rent och härligt rum och god mat. Kanske lite för många barn i poolen. Det blev lite stänkigt emellanåt. Det var en härlig upplevelse både för mig och mitt barnbarn.
Fråga bibbironnerfalk om Hotel Riviera Strand
Tack bibbironnerfalk
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 24 januari 2023
Varmt tack för era fina ord om vårt Hotel Riviera Strand. Mysigt att ni var här med ert barnbarn. Det gläder oss att ni trivdes och gav oss högsta betyg.
En lugn och mysig dag/natt med min 5åriga son. Som älskade frihet lek aktivitet och pool. Mamma fik lugn och mys och god mat. Toppen! Vilket lägenhet rymlig med ett mysigt intryck samt utsikt mot havet gav ett fantastisk upplevelse.
Fråga camillaedvinsson om Hotel Riviera Strand
Tack camillaedvinsson
Carina Wallen, Marketing på Hotel Riviera Strand, svarade på det här omdömetSvarade 23 januari 2023
Tack för en riktigt positiv recension efter vistelse med er son på Hotel Riviera Strand. Det gläder oss att ni var så nöjda att ni också gav oss högsta betyg.