Utsikten, maten, rummen, personalen, loungedelen som och inte minst frukosten.
Tack för en härligt avkopplande vistelse. Utsikten från rummet och restaurangen är magisk. Sicken pärla i fantastisk miljö. :) Mer
- Kostnadsfritt wifi
- Pool
Utsikten, maten, rummen, personalen, loungedelen som och inte minst frukosten.
Vilken härlig recension vi fick efter ert besök hos oss på Hotel Riviera Strand. Extra tack för högsta betyg. Det gläder oss!
Guest Relations Manager
Ett härligt hotell med fantastiskt läge, hjälpsam personal, rent och härligt rum och god mat.
Kanske lite för många barn i poolen. Det blev lite stänkigt emellanåt. Det var en härlig upplevelse både för mig och mitt barnbarn.
Varmt tack för era fina ord om vårt Hotel Riviera Strand. Mysigt att ni var här med ert barnbarn. Det gläder oss att ni trivdes och gav oss högsta betyg.
Välkomna åter!
Guest Relations Manager
En lugn och mysig dag/natt med min 5åriga son. Som älskade frihet lek aktivitet och pool. Mamma fik lugn och mys och god mat. Toppen!
Vilket lägenhet rymlig med ett mysigt intryck samt utsikt mot havet gav ett fantastisk upplevelse.
Tack för en riktigt positiv recension efter vistelse med er son på Hotel Riviera Strand. Det gläder oss att ni var så nöjda att ni också gav oss högsta betyg.
Guest Relations Manager
Trevlig bemötande och fina rum. Detta hotell är vår "to-go" för familj.
Det finns gott om lekytor för barn samt garage för parkering. Poolen är ren och det finns trevliga badleksaker för barnen.
Maten var super.
Vad trevligt att ni brukar bo hos oss på Hotel Riviera Strand med familjen. Stort tack för en jättefin recension och att ni gett oss högsta betyg. Det värmer vårt hotellhjärta.
Välkomna åter!
Guest Relations Manager
Trevligt familjehotell som såg till så att barn och familj trivdes. God mat i restaurangen. Trevlig och hjälpsam personal. Fint poolområde. Nära till havet och nära in till Båstad. Fina promenadstråk vid havet och i skogen. Möjlighet att låna cyklar.
Stort tack för en jättefin recension efter er vistelse hos oss på Hotel Riviera Strand. Kul att ni trivdes hos oss och med våra omgivningar.
Guest Relations Manager
Härligt! Kan rekommenderas varmt till andra barnfamiljer med små barn. Trevlig pool och god mat. Lekrum finns och även trevligt att promenera vid stranden med familjen. Bra parkeringsmöjligheter också.
Tack för ert besök på Hotel Riviera Strand och för att ni delar med er av er feedback. Era åsikter och upplevelser betyder mycket för oss. Vi tackar särskilt mycket för ert fina betyg och beskrivning.
Vi hoppas att få se er hos oss snart igen!