Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakta boendet för att kontrollera tillgänglighet.
Det finns liknande hotell tillgängliga.
Visa alla
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (716)
Filtrera omdömen
717 resultat
Medlemsbetyg
498
170
39
7
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
498
170
39
7
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1924 av 717 omdömen
Omdömet skrevs 21 augusti 2021

Avkoppling när den är som bäst! Oavsett årstid! Vi har njutit av säsongens olika klimat och uppskattar att det alltid finns något för alla i familjen! Lyxigt, god mat både för vuxna och barn! Personalen är vänlig och vill göra sitt bästa!

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack mariadrevhage
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2021

vi var 14 st personer det var våra barn och barnbarn vi firade vår 50 åriga bröllopsdag och en dotters 50 års dag. vi badade i polen och i havet men polen var roligast tyckte barnbarnen men havsstranden och utsikten var fantastisk..

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack bjornbergkvist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2021

Vistelsen var precis så bra som vi hade förväntat oss.
Rummen var bra, maten var bra och alla på hotellet vi kom i kontakt med var hjälpsamma och trevliga, till och med städpersonalen som alltid hälsade med ett glatt "god morgon"

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack mic_Limhamn_Sweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2021

Jättetrevligt hotell för både vuxna och barn. Trevlig personal, god mat och stora, rymliga rum. Det är fjärde gången vi är där och det var inte sista gången. Hotellet ligger nära stranden och det finns mysiga skogsstigar i närheten.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Skuggisen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2021

Jättebra hotell, fina rum och trevligt poolområde. Kul med ett barnvänligt hotell. Vi blev inte mätta på maten dock. God frukost. Bra att man fick tider till poolen så att det inte blev för mycket folk.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack emmahavh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen