Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (704)
Filtrera omdömen
704 resultat
Medlemsbetyg
490
166
38
7
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
490
166
38
7
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
4146 av 704 omdömen
Omdömet skrevs 7 juni 2021

Skulle ge min vän något i försenad 60-årspresent (pga pandemin) då föll valet på Riviera.
Min vän blev alldeles lyrisk när hon kom in och såg detta ställe!
Man har ju även bra möjligheter att hitta ett passande pris på en annan tid än just över helger

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack kalbark
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juni 2021

Trevlig ställe. Det var en avkopplande vistelse. Bra utbud av saker att göra med barnen, trevlig personal. Vi uppskattade särskilt poolrummet men det fanns även roliga saker att göra på gården som till exempel bordtennis.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 279jonas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2021

Med tanke på hur badet marknadsförs så blir man besviken. Det är en pool med badleksaker. Kul att den finns men som sagt marknadsföringen är lite skev. Maten är fin och frukosten kanon! Rummen är också grymma, hade gärna stannat en vecka så man hunnit känna in lite mer men priset är lite väl dyrt för det.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 589lizetter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2021

Som att landa i en egen liten oas där alla kan hitta något att göra! Super trevligt för familjefest/kalas med många generationer. Vi fick ett fantastiskt dygn tillsammans. Solen sken och naturen runt om oss var vacker. Hade med oss hund vilket funkade toppen.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Guide58194175728
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juni 2021

Maten var otroligt god, och personal i restaurang och reception väldigt glada och trevliga. Rummet fräscht och modernt. Bra lekutrymmen och pool. Och läget precis vid stranden är outstanding!!! Promenad och cykelavstånd till Båstad.

Datum för vistelsen: maj 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack katarinahermansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen