Vi bokade Loungepaketet för två vuxna och två barn (12 och 8). Barnen hade kul och älskade poolen men det enda som kändes som familjelyx var priset på vistelsen.
Det som var bra:
-Poolen! Vi fick tillgång 20-24 och 8-12 dagen efter med Loungepaketet. Fin pool med många leksaker och inte för mycket folk.
- Rummet: stort och rent med en mysig våningssäng och en stor balkong. Barnen fick varsitt gosedjur vilket var uppskattat.
-Sportrummet med pingis, basketkorg, fusboll osv.
Det som INTE var bra:
-Maten. För en hotell som marknadsföras som ”familjelyx” var maten allt annat än lyxigt. Kändes som vilken hotell som helst. Smaklös och ofräscht. Barn”buffén” var knappt en buffé utan några tallrikar som hade suttit ett tag under en värmelampa. Restaurangen och loungen hade verkligen behövt flera vegetariska val med uppdaterat smaker. Den djupfriterade halloumiburgare med pommes var ingen höjdare. Det enda vegetariskt på barnbuffen var pannkakor. Jag fattar att de flesta familjer äter kött och förväntar mig inte lika många valmöjligheter men år 2021 är det rätt omodernt att ha så lite växtbaserat på menyn. Frukosten var lite bättre men som sagt, en helt vanligt hotellfrukost med ingenting som stack ut som särskilt gott.
-Rummet: Riktigt kallt trots många försök att höja värmen. Gardinen och gardinstången runt våningssängen ramlade ner på mitt barn som klättrade ner.
-Pysselrummet: Ett ledset konferensrum med en ritbok på varje bord.
-Sportrummet: Var som sagt roligt men behöver fräschas upp. Allt är lite sliten.
Summerat: En fin kväll med kidsen men inte värt 4000 sek.