Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Betalningar som görs av partner påverkar ordningsföljden för de priser som visas och, för utvalda eller sponsrade sorteringsordningar, betalningar från partner kan även påverka ordningsföljden för de boenden som anges.
Omdömen (498)
Filtrera omdömen
498 resultat
Medlemsbetyg
348
121
25
3
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
348
121
25
3
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
302307 av 498 omdömen
Omdömet skrevs 6 oktober 2017

Anläggningen fungerade mycket bra för större konferenser. Perfekt service, bra lokaler, fint boende och mcyket bra konferensmat. Och läget är dessutom fantastiskt vackert precis vid kusten. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nett1232017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2017

Ett mycket trevligt hotell med ett underbart läge vid stranden i Båstad. Fina lägenheter som har allt man kan tänkas behöva. Vi hade tex tvättmaskin m torktumlare. Sköna sängar. Trevlig personal och mycket god mat. Stor generös frukostbuffé!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Tack culinder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017

Härligt barnanpassat spa utan att vara stimmigt. Genomtänkt med tex torktumlare till badrockarna.saknade lite fler bassänger fanns bara tre. Två små varma ute och en halvvarm inne. Kanske en lekplats?

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 565anitae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2017 från mobil enhet

Fin havs nära miljö och allt som du behöver under en konferens. Bra mat, bekväma rum och utsikten är underbar. Fantastiskt fint att promenera efter stranden, lång sandstrand med mycket att se. Hotellet är nytt och fräsch och man blir väl omhändertagen. Minus för servicen i restaurangen.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack 702margaretad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017

Över förväntan på alla punkter. Vi va hos er för att fira min sambos födelsedag . Vi hade med oss vår 10 månaders dotter o det funkade så bra o så skönt att det är ok för er att barn är med. Därav 100% avkoppling

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack H5675FKsarap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen