Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (330)
Filtrera omdömen
330 resultat
Medlemsbetyg
225
90
13
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
225
90
13
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
177182 av 330 omdömen
Omdömet skrevs 6 oktober 2017

Anläggningen fungerade mycket bra för större konferenser. Perfekt service, bra lokaler, fint boende och mcyket bra konferensmat. Och läget är dessutom fantastiskt vackert precis vid kusten. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack nett1232017
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2017

Ett mycket trevligt hotell med ett underbart läge vid stranden i Båstad. Fina lägenheter som har allt man kan tänkas behöva. Vi hade tex tvättmaskin m torktumlare. Sköna sängar. Trevlig personal och mycket god mat. Stor generös frukostbuffé!

Datum för vistelsen: oktober 2017
Tack culinder
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 september 2017

Härligt barnanpassat spa utan att vara stimmigt. Genomtänkt med tex torktumlare till badrockarna.saknade lite fler bassänger fanns bara tre. Två små varma ute och en halvvarm inne. Kanske en lekplats?

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 565anitae
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2017 från mobil enhet

Fin havs nära miljö och allt som du behöver under en konferens. Bra mat, bekväma rum och utsikten är underbar. Fantastiskt fint att promenera efter stranden, lång sandstrand med mycket att se. Hotellet är nytt och fräsch och man blir väl omhändertagen. Minus för servicen i restaurangen.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Margareta D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 september 2017

Över förväntan på alla punkter. Vi va hos er för att fira min sambos födelsedag . Vi hade med oss vår 10 månaders dotter o det funkade så bra o så skönt att det är ok för er att barn är med. Därav 100% avkoppling

Datum för vistelsen: september 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack H5675FKsarap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen